پژوهشگران میگویند، خوردن بیشتر میوه و سبزی به وسیله مردم در سراسر جهان میتواند به طور عمدهای ناتوانی و مرگهای زودرس ناشی از بیماری قلبی را کاهش دهد.

شفا آنلاین:پژوهشگران
در این بررسی دادهها و بررسیهای پیشین را آنالیز کردند تا تعیین کنند
مصرف میوه و سبزی<Fruit and vegetable consumption> چه تاثیری بر شمار «سالهای زندگی تعدیلشده بر حسب
ناتوانی مربوط به بیماری قلبی» (DDLYs)- به عبارت سالهای سالم زندگی که
علت ناتوانی یا مرگ از دست رفتهاند- در ۱۹۵ کشور دارد.
به گزارش
شفا آنلاین:هر DALY معادل یک سال زندگی سالم از دست رفته است.
این یافتهها نشان داد:
مصرف کم میوه مسئول 3/57 میلیون DALY است.
مصرف کم سبزی مسئول 6/44 میلیون DALY است.
بار بیماری قلبی مربوط به مصرف کم میوه در کشور روآندا در پایینترین حد (1/5 درصد) و در بنگلادش در بالاترین حد (2/23درصد) بود.
بار بیماری قلبی مربوط به مصرف محدود سبزی در کره شمالی در پایینترین حد (9/5 درصد) و در مغولستان (4/19 درصد) بود.
به گفته این پژوهشگران، ثروتمندترین کشورها کمترین میزان بار بیماری قلبی مربوط به مصرف کم میوهها و سبزیها را داشتند.
پاتریک
سور از دانشگاه واشنگتن در سیاتل سرپرست این پژوهش میگوید، این یافتهها
نشان میدهند که تلاشها برای افزایش مصرف میوه و سبزی به وسیله مردم
میتواند به میلیونها سالهای بیشتر زندگی سالم در سراسر جهان بینجامد.
یافتههای این بررسی قرار است روز سهشنبه ۷ مارس در اجلاس علمی انجمن قلب
آمریکا در پورتلند در اورگون ارائه شد. یافتههای پژوهشی عرضهشده در
اجلاسهای علمی را تا زمانی که در ژورنالهای دارای داوری همتا منتشر
شوندَ، باید مقدماتی شمرد.سپید
منبع: Eurekalert