کد خبر: ۱۴۳۵۳۲
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۰ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۵ - 2017February 25

افزایش خطر قطع عضو با مصرف مهارکننده‌های پروتئین

طبق اعلام آژانس دارویی اروپا تمامی بیماران دیابتی در معرض خطر فزآینده عفونت و زخم هستند و هشدار نسبت به خطر افزایش قطع انگشت شست در اطلاعات دارویی مربوط به این داروها گنجانده شده است.

شفا آنلاین>سلامت>آژانس دارویی اروپا هشدار داد: مصرف مهارکننده‌های پروتئین احتمال نقص عضو را افزایش می‌دهد.

به گزارش شفا آنلاین، طبق اعلام آژانس دارویی اروپا مهارکننده‌های پروتئین SGLT2 شامل کاناگلیفلوزین و امپاگلیفلوزین که در درمان دیابت نوع دو تجویز می‌شوند می‌توانند خطر قطع عضو در ناحیه پاها را افزایش دهد.

طبق اعلام آژانس دارویی اروپا تمامی بیماران دیابتی در معرض خطر فزآینده عفونت و زخم هستند و هشدار نسبت به خطر افزایش قطع انگشت شست در اطلاعات دارویی مربوط به این داروها گنجانده شده است.

به گفته کارشناسان آژانس دارویی اروپا، تمامی بیماران مصرف کننده این داروها باید پاهای خود را مرتب کنترل کرده و تحت نظر پزشک باشند.

پزشکان نیز باید در صورت بروز مشکلاتی همچون زخم پوستی یا عفونت در پاهای بیماران مصرف داروی کاناگلیفلوزین را قطع کنند.

به گزارش خبرگزاری شینهوا، مکانیزمی که براساس آن داروی کاناگالیفلوزین خطر نقص عضو را افزایش می‌دهند مشخص نیست.

نظرات بینندگان