ریحان در ایران و افغانستان یافت می شود، اظهار داشت: ویتامین A و C موجود در ریحان باعث بهبود قلب، دستگاه گوارشی و عفونت دهان و دندان می شود.

شفا آنلاین:یک پژوهشگر طب سنتی گفت: مصرف ریحان به همراه چای در فصل زمستان بیماری های تنفسی و سرماخوردگی را کاهش می دهد.
به گزارش
شفا آنلاین:میلاد خادم پژوهشگر طب سنتی
با
اشاره به اینکه گیاه ریحان از گلهای کوچک به رنگ های سفید، بنفش و قرمز
تشکیل شده، گفت: برای کاهش بیماری های عفونی و خونی از این گیاه به عنوان
سبزی و دمنوش استفاده کنید.
وی با بیان اینکه
ریحان در ایران و افغانستان یافت می شود، اظهار داشت: ویتامین A و C موجود
در ریحان باعث بهبود قلب، دستگاه گوارشی و عفونت دهان و دندان می شود.
این
پژوهشگر طب سنتی با اعلام اینکه سبزینه موجود در ریحان باعث از بین رفتن
بوی دهان می شود، تاکید کرد: مصرف آب ریحان در درمان نیش حشرات، برونشیت،
عوارض پوستی و چشمی تاثیر بسزایی دارد.
خادم به
تاثیر مصرف ریحان همراه با چای در هوای سرد بر کاهش سرماخوردگی اشاره کرد و
افزود: استفاده از این گیاه دارویی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن، مفاصل
استخوانی و هضم غذا می شود و در بیماران دیابتی، غلظت خون را کاهش می دهند.
وی
با اشاره به تاثیر ریحان بر خواب بیان کرد: خاصیت ضد اسپاسمی این گیاه
خستگی افراد را برطرف می کند و مصرف یک لیوان دمکرده ریحان قبل از خواب
باعث کاهش استرس و بی خوابی می شود.
این پژوهشگر
طب سنتی با بیان اینکه استفاده از برگ ریحان تاثیر زیادی بر افزایش شیر
مادر دارد، تصریح کرد: مصرف دمکرده ریحان عوارضی مانند تشنج، سردرد، سرگیجه
و نفخ معده را بهبود می بخشد.جوان آنلاین