کد خبر: ۱۳۶۱۱۴
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۰ - ۰۷ دی ۱۳۹۵ - 2016December 27
رئیس هلال احمر:

خدمات برخی مراکز خارج کشور هلال احمر کمتر ازحد استاندارد است/علاقه ای به بیمارستان داری نداریم

رئیس جمعیت هلال احمر گفت: هرچند ارائه خدمات سلامت در خارج کشور ارزش‌های فرهنگی زیادی دارد، اما باید خدمات را به صورت مناسب و بدون اشکال ارائه کنیم و ارائه خدمت را به سطح استاندارد برسانیم.
شفاآنلاین>سلامت> رئیس جمعیت هلال احمر گفت: خدمات برخی از مراکز درمانی هلال احمر ایران در خارج از کشور کمتر از حد استاندارد است و اگر نمی توانیم خدمتی در سطح استاندارد ارایه دهیم، بهتر است آن خدمت اصلا ارایه نشود.

به گزارش شفاآنلاین،سید امیر محسن ضیایی روز چهارشنبه در آئین گردهمایی معاونان بهداشت درمان و توانبخشی هلال احمر افزود: هرچند ارائه خدمات سلامت در خارج کشور ارزش‌های فرهنگی زیادی دارد، اما باید خدمات را به صورت مناسب و بدون اشکال ارائه کنیم و ارائه خدمت را به سطح استاندارد برسانیم.
وی اظهار کرد: این در حالی است که برخی از خدمات ما در مراکز خارج از کشور در شأن هلال احمر نیست؛ ضمن اینکه فعالیت های جمعیت هلال احمر در سطح بین المللی است و باید کیفیت خدمات نیز در سطح بین المللی باشد.
این مقام مسئول در جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: نمی‌توان با شعار و حرف این موضوع را ایجاد کرد.
ضیایی همچنین تاکید کرد: باید بتوانیم ارائه خدمات درمانی در زمان اضطرار داشته باشیم؛ طوری که تیم‌هایمان آماده باشند و در زمان لازم فراخوان داده شده و برای ارائه خدمت به ماموریت بروند.
ضیایی، جمعیت هلال احمر را مجموعه‌ای یکپارچه دانست و ادامه داد: باید بتوانیم مجموعه سلامت و ارائه خدمات سلامت و سایر بخش‌هایی که در این حوزه فعالند را با هم مرتبط کنیم.
ضیایی همچنین به این نکته هم اشاره کرد که جمعیت هلال احمر در خارج از کشور دارای 2 مرکز درمانی بزرگ است و بسیاری از بیماران خارجی برای ادامه درمان می توانند به مراکز بزرگ هلال احمر در خارج و یا داخل ایران هدایت شوند.
رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به طرح تحول سلامت که از حدود سه سال گذشته از سوی وزارت بهداشت آغاز شد هم اظهار کرد: نقدهایی را به این طرح داشتیم؛ چون عنوان تحول سلامت، بسیار بزرگ است و شامل موضوعات بزرگی چون درمان می‌شود.
وی با اشاره به تاریخچه بیش از 90 سال هلال احمر ایران گفت: تغییرات عمده زیادی در فعالیت های هلال احمر از ابتدای تشکیل آن ایجاد شده است، طوریکه عمده فعالیت‌های این جمعیت در قبل از انقلاب جنبه درمانی بوده و بیمارستان‌های زیادی را در اختیار داشته است.
ضیایی با بیان این که در سال 1349 تمام مراکز بهداری کشور زیر مجموعه هلال احمر قرار گرفت، افزود: جمعیت هلال احمر ، اخر سال 1357، 224 بیمارستان را اداره می‌کرد و 500 موسسه وابسته به سلامت در جمعیت هلال احمر وجود داشت.
رئیس جمعیت هلال احمر کشور همچنین گفت: پس از انقلاب، فعالیت های درمانی تا حدودی از هلال احمر جدا شد و در زمان حاضر حدود 75 درصد فعالیت های این جمعیت در حوزه امداد و نجات است.
وی افزود: در زمان جنگ هم نقش جمعیت هلال احمر در ارائه خدمات دارویی بسیار برجسته شد، طوریکه در آن زمان چندین میلیارد دارو را برای کشور تامین و توزیع می‌کردیم.

** بیمارستان داری هزینه بر است علاقه ای به این حوزه نداریم
ضیایی همچنین بیمارستان داری را امری هزینه بر برای هلال احمر عنوان و تاکید کرد:علاقه ای به ورود به حوزه بیمارستان داری نداریم .
وی ورود هلال احمر به همه حوزه‌های سلامت را به صلاح ندانست و گفت: هلال احمر باید وارد موضوعاتی شود که در آن دارای مزیت است و خدمات مناسب را با توجه به نیاز جامعه ارائه کند.
وی با ذکر مثالی ادامه داد: به طور مثال خدماتی مانند توانبخشی که جمعیت هلال احمر ظرفیتش را دارد و در کشور نیز لزوم آن احساس می شود باید مورد توجه قرار گیرد این در حالی است که به طور جدی این ظرفیت ها لحاظ نشده است.
نظرات بینندگان