کم کم داریم به پایان آخرین ماه پاییز نزدیک میشیم. ننه سرما کم کم داره از راه میرسه و میخوایم با هم به استقبالش بریم. خوشحالم بار دیگر در این استقبال همراه شما هستم.
  	 	
شفا آنلاین: کم کم داریم به پایان آخرین ماه پاییز نزدیک میشیم. 
ننه سرما کم کم داره از راه میرسه و میخوایم با هم به استقبالش بریم. 
خوشحالم بار دیگر در این استقبال همراه شما هستم.
 
به گزارش شفا آنلاین:مواد لازم:- سیب زرد 2 عدد
 - پرتقال و نارنگی (پوست کنده قطعه قطعه شده) 8 عدد
 - سیب قرمز 2 عدد
 - موز (پوست کنده و حلقه شده) 4 عدد
 - انار (دانه شده) 1 ونیم پیمانه
 - کیوی (  رسیده /  پوست کنده و خرد شده) 4 عدد
 
چاشنی : - شکر (دانه ریز) 3 قاشق غذاخوری
 - آب لیمو تازه 3 قاشق غذاخوری
 - دانه های خشخاش (یا تخم شربتی یا چیا) 2 قاشق چایخوری
 - روغن گیاهی (هسته انگور/ کانولا / سبوس برنج / .. . . ..) 1/4 پیمانه
 - روغن زیتون 1/4 پیمانه
 - عسل 3 قاشق غذاخوری
 
 
 
 
طرز تهیه:
 
این سالاد خیلی ساده هستش.
 
میوه ها را خرد نموده کنار میگذاریم.
 
سس سالاد را آماده میکنیم.
 
روغن ها +شکر + آبلیموی تازه +عسل با همزن دستی یا برقی هم میزنیم.
 
در انتها دانه های خشخاش یا چیا تخم شربتی را اضافه نموده و مخلوط میکنیم.
 
سس اماده شده را به میوه ها اضافه میکنیم و با هم ترکیب مکینیم.
 
این سالاد خوش رنگ و خوشمزه میتونه گزینه خوبی برای یلدا باشه.
 
نکات:
 
حتما از آبلیموی تازه استفاده کنین.
 
ترکیب آناناس / انبه / گلابی و نارنگی هم بسیار عالی خواهد شد.
 
بجز موز و سیب سایر میوه هارو میتونین از قبل اماده کنین.