شفا آنلاین>تغذیه>این سالاد ساده و خوشمزه با ترشی پیاز خانگی و سس خردل و عسل خورده می شود.
  	 	
به گزارش 
شفا آنلاین، این سالاد ساده و خوشمزه با ترشی پیاز خانگی و سس خردل و عسل خورده می شود.
 
 مواد لازم:
- پیاز قرمز ۱عدد
 - شکر ۱/۲ قاشق غذاخوری
 - سیر ۴ حبه
 - سرکه قرمز ۲ قاشق غذاخوری
 - نمک به میزان لازم
 - سس خردل ۱ قاشق چای خوری
 - عسل ۱ قاشق چای خوری
 - سرکه سفید ۲ قاشق غذاخوری
 - روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
 - فلفل سیاه به میزان لازم
 - شاهی ۱۰۰ گرم
 - کاهو ۱ عدد
 - سیب ۱ عدد
 - کرفس ۳ شاخه
 - تربچه ۸ عدد
 - کالباس ۸ ورقه
 - پنیر چدار ۱۰۰ گرم
 - پنیر بلو چیز ۱۰۰ گرم
 
 
 
 
طرز تهیه
1.
 ابتدا ترشی پیاز را تهیه کنید. حلقه های پیاز را در ظرفی ریخته و شکر، 
سیر، سرکه قرمز و کمی نمک روی آن ها بریزید. آن ها را خوب هم ترکیب کنید، 
روی ظرف را بپوشانید و تا سالاد را آماده می کنید، حداکثر برای ۱ ساعت، آن 
را کنار بگذارید.
2. برای تهیه سس سالاد، سس 
خردل، عسل، سرکه سفید و روغن زیتون را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه با هم 
ترکیب کنید. آن را بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه 
کنید. سس را کنار بگذارید و سالاد را تهیه کنید.
3.
 برای تهیه سالاد، شاهی، کاهو، سیب، کرفس و تربچه را در ظرفی با هم مخلوط 
کنید. سس را هم بزنید و روی سالاد بریزید. آن ها را خوب با هم ترکیب کنید 
تا سالاد کاملا به سس آغشته شود.
4. تکه های کالباس، پنیرها و ترشی پیاز را روی سالاد قرار دهید و آن را سرو کنید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد پلومن:
1.  پیاز را پوست بگیرید و آن را نازک حلقه حلقه کنید.
2.  برگ های شاهی، کاهو را جدا کنید.
3.  وسط سیب را جدا کنید و سیب را ریز خرد کنید.
4.  کرفس و تربچه ها را نازک ورقه ورقه کنید.
5.  کالباس را خرد کنید.
6.  پنیر چدار را با پوست کن ورقه ورقه کنید. بلو چیز را مکعبی خرد کنید.