کد خبر: ۱۲۶۳۲۲
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۲۱ مهر ۱۳۹۵ - 2016October 12
دبیر انجمن آترواسکلروز ایران درگفتگو با شفاآنلاین اعلام کرد:

عقب ماندگی 5 ساله ایران در استفاده ازامکانات تشخیصی بیماری های قلبی

شفاآنلاین :دبیر انجمن آترواسکلروز ایران گفت: در کشور ما استفاده از روش های تشخیصی و درمانی مدرن دنیا به واسطه عدم حمایت کامل بیمه ها ،حداقل 5 سال عقب تر است به همین خاطر بیماران ما از روش های مناسب تشخیصی و درمانی محروم می شوند.

دکتر مسعود اسلامی، متخصص قلب و عروق در گفتگوی اختصاصی با شفاآنلاین ضمن اعلام این خبرافزود :ازآنجا که روش های مناسب تشخیص و درمان با تکنولوژی های به روز دنیا، معمولاً روشهای پر هزینه ای هستند و اگر بیمه ها نتوانند آنها را پوشش دهند، بیماران نمی توانند به صورت آزاد هزینه را پرداخت کنند.

وی بیان کرد: ما از نظرتخصص لازم برای تشخیص ودرمان بیماری های قلب و عروق ضعفی در کشور نداریم و هیچ روش تشخیصی و درمانی وجود ندارد که در کشورهای پیشرفته باشد و در ایران به آن دسترسی نداشته باشیم ؛اگر هم ضعفی باشد در مورد یکسان نبودن پراکندگی متخصصین و تجهیزات است که در چند مرکز استان بزرگ امکانات تخصصی وجود دارد ولی در سایر نقاط این امکانات محدود است.

وی خاطرنشان کرد: به طور مثال وقتی دارویی که برای کنترل فشار خون ویا ضربان قلب بیمار است ، برای دو ماه وارد کشور نشود به طورقطع مشکلات جدی خواهند شد.حال آنکه معتقدم اغلب مشکلات موجود ریشه در زمینه ی مدیریتی درمان دارد ونه در درمان و تشخیص بیماری .

متخصص قلب و عروق گفت: در کشور ما ،استفاده از روش های تشخیصی و درمانی که در تمام دنیا مورد استفاده قرار می گیرد؛ به واسطه عدم پوشش بیمه ها ،حداقل 5 سال زمان می برد .پس در این 5 سال بیماران ما از روش های مناسب تشخیصی و درمانی محروم می شوند. چون روش های مناسب تشخیص و درمان با تکنولوژی های به روز دنیا، معمولاً روشهای پر هزینه ای هستند و اگر بیمه ها آنها را پوشش ندهند، بیماران نمی توانند به صورت آزاد هزینه را پرداخت کنند.

نظرات بینندگان