به گزارش شفا آنلاین،  به نقل از everydayhealth هشت ماده مغذی جلوگیری کننده از انواع سرطانها معرفی شدهاند:
مطالعات نشان دادهاند کسانی که سطوح بالای ویتامین دی را دریافت میکنند، 
در معرض خطر کمتری از ابتلا به سرطان سینه، تخمدان، کلیه، روده، پانکراس، 
پروستات و سرطانهای دیگر هستند.
مطالعات نشان دادهاند که کورکومین، ماده فعال بیولوژیک زردچوبه، علاوه بر 
اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی، اثرات ضد سرطانی و ویژگیهای ممانعت از 
ایجاد سرطان را هم داراست.
بعضی تحقیقات نشان داده است که ویتامینهای گروه ب از جمله اسید فولیک یا 
همان ویتامین ب 9، میتواند خطر ابتلا به برخی سرطانها را کاهش دهد. 
افرادی که اسید فولیک بیشتری دریافت میکنند، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ
 و سرطان کبد کمتر است. فولات، برای سلولها و بافتهای تکثیر یافته بسیار 
مفید است. برای مبتلایان به سرطان، مصرف مکمل فولات بسیار خوب است.