مطالعات نشان دادهاند کسانی که سطوح بالای ویتامین دی را دریافت میکنند،
در معرض خطر کمتری از ابتلا به سرطان سینه، تخمدان، کلیه، روده، پانکراس،
پروستات و سرطانهای دیگر هستند.
مطالعات نشان دادهاند که کورکومین، ماده فعال بیولوژیک زردچوبه، علاوه بر
اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی، اثرات ضد سرطانی و ویژگیهای ممانعت از
ایجاد سرطان را هم داراست.
بعضی تحقیقات نشان داده است که ویتامینهای گروه ب از جمله اسید فولیک یا
همان ویتامین ب 9، میتواند خطر ابتلا به برخی سرطانها را کاهش دهد.
افرادی که اسید فولیک بیشتری دریافت میکنند، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ
و سرطان کبد کمتر است. فولات، برای سلولها و بافتهای تکثیر یافته بسیار
مفید است. برای مبتلایان به سرطان، مصرف مکمل فولات بسیار خوب است.