شفا آنلاین>سلامت>طبق گزارش جدید انجمن قلب آمریکا، کودکان و نوجوانان باید کمتر از ۶ قاشق چایخوری در روز مواد قندی افزودنی استفاده کنند.

به گزارش
شفا آنلاین، دکتر
میریام وس، سرپرست گروه تحقیق، در این باره میگوید: «توصیه ما به همه
کودکان بین ۲ تا ۱۸ سال این است که باید کمتر از ۶ قاشق چایخوری مواد قندی
افزودنی در روز مصرف کنند.» مواد قندی افزودنی شامل هر نوع قند از جمله
ساکارز، فروکتوز و عسل است که در فرآوری و تهیه غذاها و نوشیدنیها مورد
استفاده قرار میگیرند، بر سر میز غذا وجود دارند یا به طور جداگانه مصرف
میشوند.
در
این بیانیه همچنین آمده است: «کودکان کوچکتر از ۲ سال نباید به هیچ وجه
غذاها یا نوشیدنیهای دارای مواد قندی افزودنی را مصرف کنند. بهعلاوه
کودکان و نوجوانان ۲ تا ۱۸ سال نباید در هفته بیشتر از حدود ۲۲۷ گرم
نوشیدنیهای شیرین قندی مصرف کنند.»
مصرف
منظم خوراکیها و نوشیدنیهای مملو از مواد قندی میتواند منجر به فشارخون
بالا، چاقی و دیابت شود که در نهایت موجب افزایش ریسک بیماری قلبی میشود.
به گفته وس، کودکانی که غذاهای مملو از مواد قندی افزودنی میخورند کمتر
تمایل به خوردن غذاهای سالم نظیر میوه، سبزیجات، غلات کامل سبوسدار و
محصولات لبنی کمچرب دارند.