شفا آنلاین>سلامت>دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران، عنوان کرد: تمام قسمتهای سنجد دارای خواص دارویی بسیاری است که مصرف آن در حفظ سلامت افراد کمک میکند.
  	 	
به گزاترش شفا آنلاین،دکتر
 محمد هاشمی درباره فواید مصرف سنجد، گفت: خواص درخت 
سنجد در تمام اندامهای آن از ریشه و چوب گرفته تا پوست و میوه آن منتشر 
است و استفاده گستردهای در صنایع غذایی، بهداشتی، دارویی، عطر سازی و چوب 
دارد. 
دبیر
 انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران، افزود: قسمت میانی و آردی شکل 
میوه سنجد حاوی 2 نوع قند و 7 نوع چربی اشباع شده و نشده است که در طب سنتی
 به عنوان قابض و در درمان بیماریهای دندان، لثه، اسهال و زخم معده کاربرد
 دارد.
به
 گفته وی، بخش درون یا هسته چوبی سنجد 17 نوع اسید آمینه و تعدادی پروتئین 
با خواص متعدد دارویی در خود دارد، به طوریکه شکل آسیاب شده آن به صورت 
کامل و یا پخته شده میوه کامل آن (همراه با پوست) میتواند در بهبود دردهای
 ناشی از آرتروز موثر باشد.
هاشمی در ادامه یادآور شد: روغن هسته سنجد اثرات مفیدی در برطرف ساختن التهابات غشا مخاطی در انواع زکام و عفونتهای تنفسی دارد.
دبیر
 انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران، عنوان کرد: جوشانده، شیره و عرق 
شکوفه سنجد نیز خواص دارویی متعدد از جمله تاثیر بر بهبود کیفیت گوارشی 
دارد.