زیره سیاه یکی از چاشنیهای خوش طعم و خوشمزه است که خواص زیادی هم دارد، در ادامه به برخی از خواص آن اشاره میشود.
شفاآنلاین>سلامت>زیره سبز از خانواده چتریان و بومی شرق مدیترانه تا هند است. این گیاه خاصیت ضد سرطانی و ضد باکتریایی دارد. میوه آن به عنوان چاشنی غذا در سراسر جهان استفاده میشود.به گزارش شفاآنلاین: این میوه غنی از ایزوفلاونوئیدهای استروژنی، لوتئولین است. میوه این گیاه حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان است. اسکوربیک اسید، نیاسین، مس و منیزیم موجود در دانه زیره سبز دارای آثار ضد دیابتی است.
دانه این گیاه در کاهش قند خون نقش دارد. فیبرهای موجود در دانه زیره سبز باعث کاهش تخلیه معده و همچنین تأخیر و کاهش در روند افزایش خون پس از غذا میشود. زیره بهبود دهنده دردهای قاعدگی است و برای درمان دل درد کودکان مفید است و به دلیل داشتن کلسیم برای پیشگیری از پوکی استخوان استفاده میشود.