عضو هیات مدیره انجمن نفرولوژی کشورافزود :به عبارت ديگر پزشكان متعهد و با تجربه تراين اصل را رعايت مي كنند اما آنچه قابل توجه است اين كه تحمل چنين وضعي شايد براي چند ماه يا حداكثر يكسال ممكن باشد و بالاخره كاسه صبر پزشكان هم روزي لبريز خواهد شد و اين اعتراض ناخوداگاه در كيفيت كارشان تاثير مي گذارد.
به گفته اين نفرولوژيست، برخی پزشكان با سابقه تر كه راه درآمد ديگري براي تامين زندگي خود و خانواده دارند مي توانند اين موضوع را تحمل كنند اما پزشك جواني كه طبابت و عمل هاي جراحي تنها راه امرار معاش اس است وقتي پولي نگيرد خسته و دلسرد مي شود. از همين رو قاطعانه مي گويم كه من آينده پيوند اعضا را در ايران خوب نميبينم چراکه از خود گذشتگي پزشكان هم حدي دارد.
دكتر ارگاني در ادامه گفت: درست است که ما در منطقه حرف اول را در پيوند اعضا مي زنيم اما ادامه اين وضعيت باعث كمرنگ شدن عمل پيوند در كشور مي شود. در اين ماجرا نیز بيمه ها، وزارت بهداشت و پزشكان سه ضلع اصلي مثلث هستندكه اگر هر كدام به شكل كامل تعهداتشان را انجام دهند نه تنها مشكلي پيش نمي آيد بلكه شاهد پيشرفت های چشمگير در زمينه پيوند اعضا درکشورنیز خواهيم بود .
به اعتقاد عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، براي حل اين مشكل نياز به قانون جديد نداريم بلكه اجراي صحيح همان قوانين قبلي هم مي تواند راهگشا باشد. به شرط آنكه به دور از جلسه هاي فرمايشي و دستورالعمل هاي تكراري كارگروهي تعيين شود تا قوانين و مقررات به خوبی اجرا كند .
دكتر ارگاني در پايان با اشاره به اينكه در هيچ جاي دنيا پيوند از فرد زنده در اولويت نيست گفت: ما بايد نخست به دنبال رفع كمبود ها و مشكلات پيوند از جسد باشيم و فقط در جايي كه پيوند از جسد به كار نيايد پيوند زنده بايد به كمك گرفته شود.