شفا آنلاین>سلامت>مدیر کل دفتر بین الملل و سازمانهای تخصصی سازمان دامپزشکی کل کشور استفاده از واژه سرطان در مورد دام را کاملا غلط دانست و استفاده از هر گونه دام مشکلدار در کارخانجات سوسیس و کالباس را خارج از حیطه نظارتی سازمان دامپزشکی دانست.
  	 	
به گزارش شفا آنلاین-اختیار زاده مدیر کل دفتر بین الملل و سازمانهای تخصصی سازمان دامپزشکی کل کشور 
 در خصوص استفاده از دام سرطانی در کارخانجات سوسیس و کالباس اظهار داشت: 
استفاده از واژه دام سرطانی کاملا غلط است وقتی کشتارگاه وجود دارد بدان 
معنی است دام پس از معاینات و بررسیهای متعدد توسط دامپزشکان، کارشناسان و
 ناظرین سازمان دامپزشکی کشور تائیدیه سلامت دریافت میکنند و سپس ذبح 
میشوند.  
وی
 افزود: تشخیص هر گونه مشکل در دام در کشتارگاه منجر به معدوم شدن آن دام 
میشود و این اطمینان به مردم داده میشود که کشتاری که با مهر و تائیدیه 
سازمان دامپزشکی از کشتارگاه خارج میشود کاملا سالم است. 
وی
 با بیان اینکه کشتار دام در کشتارگاه تحت نظر واحد بهداشتی میباشد، گفت: 
تنها گوشتی از کشتارگاه خارج و عرضه میشود که قابلیت مصرف انسانی را 
داشته باشد.
وی
 با بیان اینکه واژه سرطان را برای دام به کار نمیبرند، گفت: به طور روتین
 واژه دام سرطانی درست نیست و اصولا در دامپزشکی این واژه هرگز استفاده 
نمیشود.
اختیارزاده
 پیرو خبری در خصوص استفاده از دام سرطانی در کارخانجات سوسیس و کالباس 
توضیح داد: پروانه بهداشتی کارخانجات سوسیس و کالباس پس از تائید توسط 
سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت صادر میشود.بنابراین هر محصول سوسیس و 
کالباسی که پروانه بهداشتی دارد به معنی تائید آن واحد صنفی از طرف سازمان 
غذا و دارو وزارت بهداشت است. 
وی
 افزود: این نکته شایان ذکر است،اداره استاندارد هم بر این واحدها نظارت 
دارد و اگر در بخش تولید سوسیس و کالباس سوالی مطرح است پاسخ آن متوجه 
سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد است و سازمان دامپزشکی تنها تا قبل 
از ورود کشتار به کارخانجات سوسیس و کالباس مسئول سلامت کشتار است و در 
مورد سلامت خروجی این کارخانجات مسئولیتی متوجه سازمان دامپزشکی کل کشور 
نیست.