شفا آنلاین>سلامت>افراد ماه مبارک رمضان از مصرف غذاهای چرب خودداری کنند و سعی کنند غذاهایشان را به صورت پخته و بخار پز میل کنند.

به گزارش شفا آنلاین- برلیانت بزرگمهر رئیس انجمن تغذیه ایران
اظهار کرد: افراد روزه دار در ماه رمضان سعی کنند تا حد امکان از غذاهایی
که چربی بالایی دارند یا چرب هستند خود داری کنند و غذا را به صورت بخار
پز و پخته مصرف کنند.
وی
در این خصوص تاکید کرد: مواد غذایی پخته را به صورتی که تمام آب حاصل از
آن را میل کنند چون ویتامینها و املاح و مواد معدنی زیادی وارد آب غذا
میشود.
بزرگمهر
خاطر نشان کرد: بنابراین چربی در ماه رمضان باید کمتر از حد معمول باشد و
مصرف روغنهای جامد نباتی و حیوانی، کره، سس سفید، انواع دسرها، شیرینیها و
شکلاتها را کاهش دهند و از روغنهای مایع گیاهی مانند زیتون و دانههای
گیاهی از قبیل پسته، بادام، فندوق و بادام زمینی استفاده کنند.
رئیس
انجمن تغذیه ایران تصریح کرد: روزهداران از مصرف انواع دسرها و
شیرینیجات در ماه رمضان خودداری کنند و توصیه میشود به خصوص افراد
چاق به جای استفاده از زولبیا و بامیه از خرما استفاده کنند زیرا زولبیا،
بامیه دارای قند و روغن زیادی هستند.