به گزارش شفاآنلاين، «محسن فرهادی» ،ضمن بيان اين خبرو با اشاره به ابلاغ آیین نامه قانون مواد
خوردنی، آشامیدنی و آرایشی در هجدهم خردادماه سال گذشته (92) به سراسر
کشور گفت: براساس این قانون ، چک لیست هایی درباره مصرف دخانیات در اماکن
عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی طراحی شده که بازرسان وزارت بهداشت
آنها را بررسی می کنند.
وی افزود: بازرسان وزارت بهداشت در این چک
لیست ها به سه سووال «آیا مالک مکان ، اطلاع رسانی های کاهش مصرف دخانیات
را انجام داده است» ، «آیا کارگران شاغل در این واحد، قانون ممنوعیت کنترل
دخانیات را رعایت می کنند» و «آیا ممنوعیت استعمال دخانیات در این محدوده
رعایت می شود» پاسخ می دهند.
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت
بهداشت، گفت: بازرسان وزارت بهداشت در دیدار از اماکن ، مفاد این چک لیست
ها را به قوه قضاییه ارسال می کنند.
فرهادی اضافه کرد: قوه قضاییه
نیز می تواند براساس این چک لیست ها، دستور وصول جرائم مربوط به مصرف
دخانیات را صادر کند و ارقام این جرائم بازدارنده است.