تاریخ انتشار: ۰۶:۰۰ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - 2015February 02
خطر افزايش سکته هاي مغزي با مصرف غذا هاي غربي
شفاآنلاین-پژوهشگران اصفهانی ارتباط الگوهای غذایی غربی را در افزایش سکته های مغزی اثبات کردند.
به گزارش شفاآنلاین، رئیس
دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه اصفهان با بیان اینکه این تحقیق روی
195 بیمار سکته مغزی و 195 انسان سالم و الگوهای غذایی آنها اجرا شد گفت :
در این بررسی اثبات شد استفاده از فست فودها و الگوی غذای غربی خطر افزایش
سکته های مغزی را افزایش می دهد. دکتر اسماعیل زاده افزود : در این
پژوهش عملی ثابت شد پیروی از الگوی غذای سالم با استفاده از میوه و سبزیجات
، لبنیات کم چرب و روغن های مایع خطر ابتلا به سکته مغزی را کاهش می دهد. مجری
این طرح و عضو هیأت علمی دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه اصفهان افزود
: مقاله علمی پژوهشی عضو هیأت علمی دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه
اصفهان در هفته گذشته در مجله امریکایی تغذیه Journal of American College
of Nutrition به چاپ رسید.