دکتر امین صابری نیا در گفتگوی اختصاصی با شفا آنلاین خاطرنشان کرد: در امداد نوروزی یکی از بحث های بسيار مهم ،همکاری با نیروی انتظامی، پلیس راه و وزارت راه است كه خوشبختانه تعاملات بسيارخوبي دراين زمينه وجوددارد.
وی ادامه داد:همزمان باشروع سفرهاي نوروزي، با حضور 24 ساعته و با ظرفیت کامل با حداكثر توان وظرفيت در خدمت مردم هستیم. همچنین در جاده ها هم آمبولانس های اورژانس قرار می گیرند و آنها هم به صورت آماده باش صد در صد خواهند بود.
وی در پاسخ به این که وضعیت استفاده از بال گردهای ارتش در اورژانس های هوایی چگونه است، اظهار کرد: ما نزدیک به 14 اورژانس هوایی را راه اندازی کرده ایم که ارتش جمهوری اسلامی نيز دراين زمينه کمک بسیار خوبی داشته است.
وی همچنین افزود: تقریبأ می توان گفت که تا 12 بالگرد ارتش در اورژانس هوایی به ما کمک می کندكه خوشبختانه نتیجه خیلی مثبت و خوبی هم داشته ایم .به همني خاطر تعداد نجات يافتگان حوادث گوناگون بسیارافزايش يافته است.به عنوان نمونه طي روزهاي اخير 25 زن حامله را از مناطق غیر برخوردار به مراکز تخصصی منتقل کرده ایم كه هم مادروهم فرزندانشان خوشبختانه سالم هستند.
صابری نیا در خصوص دستاوردهای اورژانس کشور بیان کرد:همزمان با اجراي طرح تحول نظام سلامت، بحث هتلینگ اورژانس ها و تا حدی اصلاح اورژانس های بیمارستانی نيزصورت گرفته است .حال آنكه خوشبختانه مجوز خرید هزار و 500 آمبولانس را نيز از دولت گرفتیم که این هم یکی از دستاوردهای بزرگ به شمارمي رود.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی وزارت بهداشت یادآور شد: در نهایت مدیریت بحران نيزیکی از دستاوردهای ما بود که در تمام دانشگاه های علوم پزشكي كشور، کارگروه مدیریت بحران و حوادث ايجاد شده است.