اعلام سیاست های وزارت بهداشت برای ذائقه سازی سالم کودکان
شفاآنلاین-مدیر کل فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو ، سیاست های وزارت بهداش برای ذائقه سازی سالم کودکان را اعلام کرد.
به گزارش شفا آنلاین،«هدایت حسینی » با تاکید براینکه باید ذائقه کودکان را به سمت منطق صحیح
مصرف مواد غذایی هدایت کرد، افزود: سیاست ما براین است که با 'اعطای نشان
ایمنی و سلامت' به محصولات باکیفیت، تولیدکنندگان آنها را به سمت ارائه
محصولات ممتاز هدایت کنیم.
وی خاطرنشان کرد: همچنین 'چراغ راهنمای
تغذیه ای' در آینده نزدیک روی بسته بندی محصولات درج خواهد شد تا به سمت
توسعه مصرف غذا های مفید و نهی عملیاتی عادات غذایی مضر حرکت کنیم.
وی
گفت: به دلیل مهم و موثر بودن ذائقه سازی در فرهنگ سلامت ، باید از کودکی
آموزش هایی به کودکان داد تا با منطق صحیح به سمت مصرف مواد غذایی سالم پیش
روند.
مدیر کل فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و
دارو یادآور شد: اگر از روز های نخستین به کودکان غذای شور بدهیم تمایل
کودک به سمت غذا های شور گرایش می یابد و چون این عادت در او نهادینه می
شود و در بزرگسالی ممکن است دچار پرفشاری خون و بسیاری مشکلات دیگر شود.