شفا آنلاین:بهترین خاصیت این گیاه خوش رنگ و خوش طعم، هضم سریع چربی است.
  	 	به گزارش شفا آنلاین،مسعود حیدریان متخصص طب سنتی 
 گفت: هل سبز یکی از ادویههای گرم و خوش طعم است و معمولا در طب سنتی از 
جوشانده این گیاه خوش طعم در بهبودی برخی بیماریها به افراد توصیه میشود. 
وی
 افزود: بهترین خاصیت ممکن این گیاه خوش رنگ و طعم و هضم سریع چربیها است و
 معمولا مشکلات گوارشی را درمان میکند، درمان نفخ، قولنج و اسهال از 
درمانهای بارز مصرف هل محسوب میشود.
وی اذعان 
داشت: تمام گیاهان موجود در طبیعت خاصیت درمانی دارند و معمولا روغن گیاهی و
 خوراکی هل برای ضد عفونی کردن بسیار خوب است و این گیاه سبز رنگ در برخی 
موارد میتواند باعث بهبودی گلو درد نیز شود.