شفا آنلاين-عسل قدیمیترین شیرینکننده و جایگزین بسیار عالی برای قند است. این شیرینکننده انرژی بدن را تقویت میکند.

به گزارش شفا آنلاين،در طب سنتی از خواص ضد باکتریایی عسل به عنوان یک نسخه طبیعی برای درمان
برخی بیماریها استفاده میشود.
با وجود این عسل برای نوزادان زیر یک سال
توصیه نمیشود زیرا عسل خام یک منبع بالقوه از اسپور کلستریدیوم بوتولینیوم
است که باعث بوتولیسم شیرخوران میشود و پاستوریزاسیون نیز برای غیر فعال
کردن اسپورها قابل اعتماد نیست. عسل را نباید گرم کرد، زیرا در اثر
واکنشهای شیمیایی بسیاری از خواص عسل از بین میرود.
بنابراین عسل را داخل
چای داغ یا دسرهای داغ نریزید. عسل مثل هر شیرینکننده دیگری حاوی قند و
کالری است. یک قاشق چایخوری از عسل طبیعی 22 کالری دارد که حدود 80درصد وزن
آن قند است در واقع میزان کالری عسل بیشتر از شکر است یک قاشق چایخوری
شکر16 کالری دارد اما عسل خالص در مقایسه با قند ساده روی سوخت و ساز بدن
تأثیر منفی زیادی ندارد. اگر از سلامتی خوبی برخوردارید، یک قاشق غذاخوری
عسل در روز بخورید اما عسل شیرینکننده بیضرری نیست و قطعاً هیچ کمکی به
از دست دادن وزن نمیکند.
عسلهای غیر پاستوریزه ارگانیک هستند و بهتر است از زنبورداران مورد
اعتماد که به دقت محصول را جمعآوری و بسته بندی میکنند، خریداری شود.
توصیه میشود به منظور جلوگیری از جذب رطوبت شیشههای محتوی عسل را که به
دقت مهر و موم شدهاند، تهیه کنید.