شفاآنلاين :شلغم سبزی است که از نظر طب قدیم ایران گرم و تر به شمار میرفته و به علاوه برای درمان اکثر دردها استفاده می شده است.
  	 	به
 گزارش 
شفاآنلاين، شلغم دارای مواد معدنی است که برای پیشگیری از انواع سرطان 
مفید میباشد و همچنین در تصیفه خون و تقویت سیستم ایمنی در برابر بسیاری 
از بیماریهای عفونی نقش دارد.
 
شلغم را بدون پوست 
گرفتن و قطعه قطعه کردن و به صورت پخار پز پخت کنید. شلغم مواد معدنی 
فراوانی دارد که کلسیم و منیزیم از مهمترین این مواد است و برای رشد و نمو 
استخوان خصوصاً در نوجوانان، زنان باردار و زنان شیرده توصیه می شود.
 
مقداری
 پتاسیم نیز در شلغم وجود دارد که در تنظیم فشارخون نقش دارد و همچنین فسفر
 و آرسنیک موجود در این گیاه برای تقویت گلبولهای سفید و سیستم ایمنی مفید
 است و از همین رو شلغم برای پیشگیری از سرماخوردگی در فصلهای سرد سال 
کاربرد بیشتری دارد.
 
شلغم سرشار از ویتامینهای 
گروهB است که برای درمان و پیشگیری از شوره سر مفید میباشد و همچنین اسید 
فولیک موجود در آن در درمان کم خونی کارآیی دارد. شلغم دارای مواد معدنی 
است که برای پیشگیری از انواع سرطان مفید میباشد و همچنین در تصیفه خون و 
تقویت سیستم ایمنی در برابر بسیاری از بیماریهای عفونی نقش دارد.
 
گوگرد،
 ویتامین C و فیبر از دیگر مواد موجود در شلغم است که این کارشناس تغذیه از
 آنها نام برد و یادآوری کرد: فیبر موجود در این گیاه در کاهش اسید اوریک، 
تری گلیسرید و کلسترول مفید است و از سرطان روده پیشگیری می کند.ترکیباتی 
در شلغم وجود دارد که برای کاهش قند خون در افراد دیابتی مفید است و همچنین
 مدر بودن شلغم می تواند در دفع سنگ مثانه تاثیر گذار باشد.
موادی
 که در شلغم وجود دارد برای تسکین سرفه های سرماخورگی و تقویت سیستم تنفسی 
مفید می باشد.شلغم سبزی کم کالری است و در رژیمهای لاغری جز سبزیجات آزاد 
محسوب می شود.
وی گفت: همچنین در گذشته شلغم را به صورت پخته و له شده به صورت پمادی برای رفع ترک پا به کار می برده اند.
شلغم
 را با پوست و بدون اینکه قطعه قطعه شود باید پخت، زیرا قطعه قطعه کردن 
موجب میشود بخش زیادی از مواد مغذی آن وارد آب شود و هدر برود. همچنین 
بهتر است موقع پخت شلغم از تماس مستقیم آن با آب جلوگیری کرد و شلغم را بر 
روی توری قرار داد تا با بخار آب قابلمه بخارپز شود.
بيتوته