کد خبر: ۳۶۸۲۰۶
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۴ - ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025October 05

فصل برداشت خرمای سعمران در نخلستان‌های بهر /تصاویر

با رسیدن روزهای گرم پایان تابستان، نخلداران روستای «بهر» مشغول برداشت خرمای سعمران شده‌اند؛ محصولی که عطر و طعم خاصش، نام این روستا را در میان خرماهای مرغوب جنوب ایران ماندگار کرده است

شفاآنلاین»عمومی»  هر سال در روزهای پایانی شهریور و آغاز مهر، نخلستان‌های روستای «بهر» در جنوب کشور، رنگ و بوی دیگری می‌گیرند. نخلداران با دستان پینه‌بسته و دل‌های شاد از حاصل یک سال تلاش، خوشه‌های سنگین خرمای سعمران را از نخل‌ها پایین می‌آورند.

به گزارش شفاآنلاین؛  خرمای سعمران که به «طلای قهوه‌ای» نیز معروف است، از پرطرفدارترین ارقام خرمای صادراتی ایران محسوب می‌شود. این خرما با پوستی براق، طعمی شیرین و بافتی نرم، نه‌تنها در بازارهای داخلی بلکه در کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز مشتریان خاص خود را دارد.

برداشت خرما در بهر، تنها یک فعالیت اقتصادی نیست؛ بلکه آیینی محلی و فرصتی برای همدلی و همکاری اهالی روستاست. 

در روزهایی که گرمای آفتاب جنوب هنوز تند است، صدای خنده و گفت‌وگوی نخلداران در میان نخلستان‌ها می‌پیچد؛ نشانه‌ای از حیاتی که هر سال با فصل برداشت، دوباره در این روستا جریان می‌یابد.

photo_2025-10-04_14-52-10

photo_2025-10-04_14-52-13

photo_2025-10-04_14-52-06

photo_2025-10-04_14-52-03

photo_2025-10-04_14-52-16

photo_2025-10-04_14-52-19

photo_2025-10-04_14-51-58

نظرات بینندگان