شفاآنلاین»سلامت» تحقیقات جدید نشان میدهد که وجود زخم یا آفتابسوختگی روی پوست هنگام مصرف یک غذای جدید ممکن است احتمال ابتلا به آلرژی غذایی به آن غذا را افزایش دهد.
به گزارش شفاآنلاین: در یک مطالعه روی موشها، مشخص شد که آسیبهای پوستی باعث افزایش تولید آنتیبادیهای مرتبط با آلرژی میشوند و این واکنش ایمنی از راه دور، که به آن آمادهسازی از راه دور گفته میشود، میتواند باعث ایجاد آلرژی غذایی شود.
به نظر میرسد مولکولهای پیامرسان به نام سیتوکینها نقش مهمی در این فرآیند ایفا میکنند و سیگنال هشداری را در روده فعال میکنند. با این حال، این یافتهها هنوز در مرحله آزمایش حیوانی هستند و برای تأیید نهایی نیاز به مطالعات انسانی است. این مطالعه بر اهمیت درمان التهاب پوست و پیامدهای گستردهتر آسیبهای پوستی فراتر از اثرات قابل مشاهده، تأکید میکند.