کد خبر: ۳۶۶۸۷۶
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۴ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - 2025September 09

شکاف ۱۵ متری در قلب اصفهان/ خیابان نشاط فروریخت/فیلم

تعدادی از ساختمان‌ها در اطراف محل حادثه به طور اضطرراری تخلیه شد، تا مشکلی ایجاد نشود، گزارش شده است که دستگاه تی بی‌ام در ایستگاه مترو در فلسطین استقرار دارد و مقرر شد تیم‌های تخصصی از شهرداری و و مترو از محل بازدید کنند و بررسی شود که علت وقوع حادثه چیست. 

 شفاآنلاین»عمومی» مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از فرونشست در خیابان نشاط اصفهان خبر داد و گفت: عمق حفره ایجاد شده ۱۵ متر و عرض آن ۶ متر است. 

به گزارش شفاآنلاین منصور شیشه‌فروش، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان، درباره ریزش در خیابان هشت بهشت غربی اظهار کرد: حادثه مذکور صبح _دوشنبه هفدهم شهریور_ در راستگرد خیابان هشت بهشت غربی در چهارراه فرشادی رخ داده است. 

تعداد بازدید : 0

 وی با اشاره به اعزام عوامل امدادی و انتظامی به محل حادثه افزود: عمق حفره ایجاد شده ۱۵ متر و عرض آن ۶ متر است، بلافاصله تیم‌های امدادی از آتش نشانی و شهرداری اصفهان و مترو و پلیس راهنمایی و رانندگی به محل اعزام شدند. 

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به اعمال محدودیت ترافیکی در محل حادثه تصریح کرد: اعمال محدودیت ترافیکی برای انجام اقدامات لازم از جمله ایمن‌سازی و پرسازی انجام شده است. 

شیشه‌فروش عنوان کرد: تعدادی از ساختمان‌ها در اطراف محل حادثه به طور اضطرراری تخلیه شد، تا مشکلی ایجاد نشود، گزارش شده است که دستگاه تی بی‌ام در ایستگاه مترو در فلسطین استقرار دارد و مقرر شد تیم‌های تخصصی از شهرداری و و مترو از محل بازدید کنند و بررسی شود که علت وقوع حادثه چیست. 

وی با بیان اینکه این حادثه خسارت جانی و مالی در بر نداشت، اضافه کرد: جای نگرانی نیست و ایمن‌سازی محل انجام شده، همچنین یک تیم عملیاتی در محل استقرار پیدا کرده است تا از وقوع حوادث احتمالی پیشگیری شود. عامل وقوع این حادثه فرونشست نیست و علت در حال بررسی است.

 

نظرات بینندگان