شفاآنلاین»عمومی» در منطقه کاراجاداغ دیاربکر ترکیه، گوجهفرنگیهای برداشتشده در گرمای بالاتر از حد معمول فصل، برای خشکشدن پهن میشوند.
به گزارش شفاآنلاین کارگران پس از پایان برداشت، تنها گوجهفرنگی را به دو نیم کرده، روی پوششهای سفید میچینند و روی آنها نمک میپاشند.
این کار از ساعات اولیه صبح آغاز میشود و کارگران تا غروب خورشید زیر آفتاب کار میکنند تا گوجهفرنگیها بهصورت طبیعی خشک شوند.
گوجهفرنگیهای خشک شده مستقیماً به کشورهای اروپایی صادر میشوند و معمولاً به مکانهایی صادر میشوند که پیتزا زیاد مصرف میشود، به ویژه ایتالیا. گوجهفرنگیهای خشک شده در پیتزا، سسها و پیشغذاها استفاده میشوند.
دیاربکر به یکی از تولیدکنندگان شماره یک گوجهفرنگی خشک تبدیل شده است.