شفاآنلاین»سلامت»وقتی اسم «سوپرفود» به میان میآید، اغلب به سراغ خوراکیهای کمیاب و ناشناخته مثل آکای یا گوجیبری میرویم. اما پژوهش جدیدی نشان میدهد یک میوه بسیار رایج و در دسترس که احتمالاً همین حالا در یخچالتان وجود دارد میتواند شایستگی حضور در لیست سوپرفودها را داشته باشد: انگور.
به گزارش شفاآنلاین: نتایج مقالهای منتشرشده در Journal of Agricultural and Food Chemistry نشان میدهد انگور با داشتن بیش از ۱۶۰۰ ترکیب زیستی مختلف (از جمله آنتیاکسیدانها و پلیفنولهایی مانند رزوراترول)، نهتنها به خوبی سایر میوههای معروف مثل انواع بری عمل میکند، بلکه فواید منحصربهفردی نیز برای سلامت دارد.
گرچه این تحقیق با حمایت «کمیسیون انگور کالیفرنیا» انجام شده، متخصصان تغذیه معتقدند ارزش غذایی انگور واقعاً دستکم گرفته شده است.
سرشار از آنتیاکسیدانهایی مانند رزوراترول با خواص ضدالتهابی و محافظ قلب
حاوی حدود ۸۲٪ آب: آبرسانی طبیعی برای بدن
منبع خوبی از ویتامین C و پتاسیم
مؤثر در سلامت قلب، مغز، پوست، گوارش و چشمها
ممکن است در بهبود عملکرد سیستم ایمنی و حتی پیشگیری از برخی سرطانها نقش داشته باشد
آنتیاکسیدانها از سلولها در برابر آسیب رادیکالهای آزاد محافظت میکنند؛ مولکولهایی ناپایدار که با ایجاد التهاب، در شکلگیری بسیاری از بیماریها نقش دارند. پلیفنولها نوعی آنتیاکسیدان گیاهیاند که بیشتر به دلیل فواید ضدالتهابی و قلبی-عروقی شناخته میشوند.
زغالاختهها و تمشکها
ماهی سالمون
عدس و حبوبات
سبزیهای برگسبز
مغزها و دانهها
و حالا انگور هم میتواند با افتخار در این فهرست قرار بگیرد!
اگر به دنبال یک میانوعده خوشطعم، آبرسان، و سرشار از ترکیبات مفید برای سلامتی هستید – که هم به محافظت از قلب و مغزتان کمک کند و هم سیستم ایمنیتان را تقویت کند – یک خوشه انگور میتواند همان «سوپرفود ساده و در دسترس» باشد که مدتها از چشمتان پنهان مانده بود.