کد خبر: ۳۶۳۳۳۹
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۴ - ۰۹ تير ۱۴۰۴ - 2025June 30

شور همدلی با اهدای خون در پویش مهر حسینی برای ایران

معاون اجتماعی سازمان انتقال خون ایران از آغاز پویش "مهر حسینی برای ایران" خبر داد که از ابتدای ماه محرم سال جاری ۶ تیرماه آغاز شده و تا پایان ماه صفر ادامه خواهد داشت.

شفاآنلاین»سلامت» معاون اجتماعی سازمان انتقال خون ایران با اعلام این مطلب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره فرماندهان، دانشمندان هسته‌ای و سایر شهدای حملات ددمنشانه رژیم غاصب صهیونیستی به کشور عزیزمان گفت: با فرا رسیدن ماه محرم شور و عواطف دینی مردم کشورمان همچون همیشه آنان را به کارهای داوطلبانه و خداپسندانه خصوصاً اهدای خون ترغیب می‌کند و ماه محرم و صفر فرصت مناسبی برای ترویج فرهنگ اخلاقی، انسانی و مقدس اهدای خون است.

به گزارش شفاآنلاین: شهرام میرزایی افزود: سازمان انتقال خون با برنامه‌ریزی انجام شده در ماه محرم سال جاری از اهدا کنندگان دعوت می‌کند ضمن عمل به این وظیفه انسانی، اهدای خون را تنها به روزهای عاشورا، تاسوعا و اربعین حسینی محدود نکنند و برای پیشگیری از ازدحام و امکان خدمت رسانی سریع و مناسب توسط کارکنان انتقال خون، با استفاده از سایت نوبت دهی سازمان به آدرس https://nobatdehi.ibto.ir/ یک روز مناسب در بازه زمانی ۶ تیر تا ۲ شهریور ماه را انتخاب کرده در محل حاضر شوند.

معاون اجتماعی سازمان انتقال خون ایران تاکید کرد: در این پویش اولویت دعوت ما از جوانان و بانوان است و امیدواریم با مشارکت دستگاه‌ها و نهادهای فرهنگی و اجتماعی و همکاری بیش ا ز پیش رسانه‌ها و صدا و سیما، شبکه‌های اجتماعی و هیئات مذهبی شاهد اجرای منظم و مؤثر و پر شور این پویش در سطح کشور باشیم.

میرزایی همچنین از همه هموطنان برای همدلی و کمک به تأمین ذخایر خون در سراسر کشور تقدیر و تشکر کرد و گفت: حمایت همدلی مردم کشورمان در دنیا مثال زدنی است.

برچسب ها: خون
نظرات بینندگان