شفاآنلاین»سلامت» بر اساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، سفیده تخم مرغ به دلیل ارزش بالای پروتئینی که دارد، در سنین سالمندی حتماً توصیه به مصرف میشود.
به گزارش شفاآنلاین: اما از زرده تخم مرغ نباید غافل شد، زیرا زرده یکی از غنیترین منابع کولین است که در سلامت مغز و پاسخهای مناسب بین نورونهای مغزی (به واسطه نوروترانسمیتر استیل کولین) تأثیر داشته و در کنترل و یا به تعویق انداختن بیماریهای نورولوژیک و خلق رفتاری (مانند افسردگی) شایع در این سن میتواند مؤثر واقع شود.
از سوی دیگر، زرده منبع غنی از لوتئین و گزانتین است که میتواند در سلامت بینایی تأثیرگذار باشد. همچنین، مقدار قابل توجهی از ویتامینهای محلول در چربی مانند ویتامین D (معمولاً منبع غذایی کافی از آن در غذاها وجود ندارد) در زرده وجود دارد. در نتیجه روزانه یک عدد تخم مرغ کامل برای افراد در سنین کهنسالی توصیه میشود.