کد خبر: ۳۶۲۳۷۴
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - 2025June 09

از تخمه تا کشمش، مراقب پوسیدگی دندان باشید!

برخی عادات روزمره، به‌ویژه شکستن تخمه با دندان و مصرف مداوم خوراکی‌های شیرین مانند کشمش، می‌توانند آسیب‌های جدی به ساختار دندان وارد کنند.

شفاانلاین»سلامت یک متخصص ترمیمی و زیبایی دندان با هشدار نسبت به عادت‌های نادرست غذایی و رفتاری، تأکید کرد شکستن تخمه با دندان و خوردن مداوم مواد شیرین از مهم‌ترین عوامل افزایش پوسیدگی به شمار می روند.

به گزارش شفاآنلاین  پریسا انتظاری متخصص ترمیمی و زیبایی دندان گفت: برخی عادات روزمره، به‌ویژه شکستن تخمه با دندان و مصرف مداوم خوراکی‌های شیرین مانند کشمش، می‌توانند آسیب‌های جدی به ساختار دندان وارد کنند.

وی افزود: یکی از عادت‌های رایج در بین افراد، شکستن تخمه با دندان است. این رفتار نه تنها موجب ایجاد شیارهای هلالی روی سطح دندان می‌شود، بلکه با تکرار مداوم، حتی ترمیم‌های کامپوزیتی نیز نمی‌توانند مانع از تخریب بیشتر شوند.

انتظاری ادامه داد: از سوی دیگر، برخی افراد به‌طور مداوم در طول روز مشغول خوردن خوراکی‌هایی مانند کشمش، آلو، بیسکویت یا سایر مواد غذایی شیرین هستند. این رفتار باعث می‌شود که محیط دهان به‌طور پیوسته در معرض قند قرار گیرد، و بزاق فرصت کافی برای تنظیم PH دهان و توقف فرآیند پوسیدگی پیدا نکند.

به گفته وی؛ برای حفظ سلامت دندان‌ها، از شکستن تخمه با دندان پرهیز شود و همچنین میان‌وعده‌ها به‌صورت محدود و با رعایت فواصل زمانی مصرف شوند تا دهان بتواند تعادل طبیعی خود را حفظ کند.

برچسب ها: دندان
نظرات بینندگان