کد خبر: ۳۶۲۱۸۰
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۰ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - 2025June 05

مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می شود؟

برای رفع کم‌خونی باید از پخت کامل جگر و گوشت اطمینان حاصل کرده و سپس مصرف شود.

شفاانلاین»سلامت وزارت بهداشت اعلام کرد: مصرف جگر خام برای کم‌خونی نه‌تنها بی‌اساس است، بلکه می‌تواند باعث بیماری‌های عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود.

به گزارش شفاآنلاین دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟، مطرح کرد؛ اگرچه گوشت و جگر یکی از منابع غنی آهن به حساب می‌آید، اما مصرف آن به صورت خام و نیمه پخته می‌تواند سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماری‌های عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود.

بنابراین، برای رفع کم‌‎خونی باید از پخت کامل جگر و گوشت اطمینان حاصل کرده و سپس مصرف شود.

برچسب ها: وزارت بهداشت
نظرات بینندگان