تاریخ انتشار: ۲۳:۳۰ - ۰۹ مهر ۱۳۹۳ - 2014October 01
عامل تشدید میگرن چیست؟
شفا آنلاین:مواد غذایی که حاوی نیترات و مواد نگه دارنده هستند، سردردهای میگرنی را تشدید میبخشد.
به گزارش شفا آنلاین-محمد رضا معتمد، متخصص مغز و اعصابگفت: در بین انواع سردردها، بیشتر سردردهای میگرنی با مصرف برخی از مواد غذایی تشدید میشود. مواد غذایی که حاوی نیترات و مواد نگه دارنده هستند همچنین استفاده از فست فودها سردردهای میگرنی را شدیدتر میکند.
این
متخصص مغز و اعصاب اظهار داشت: مصرف سوسیس و کالباس توسط افراد مبتلا به
سردردهای میگرنی میزان سردرد آنها را شدت میبخشد زیرا نیترات موجود در
این مواد غذایی در افزایش شدت سردردهای میگرنی مؤثر است.
معتمدی
بیان کرد: افراد مبتلا به سردردهای میگرنی مواد نگه دارنده، پنیرهای مانده
یا مواد غذایی که این نوع سردرد را شدت میبخشد، استفاده ننمایند.