کد خبر: ۳۶۰۳۴۹
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025April 30

رونمایی از ۵ قلم داروی ایرانی با حضور معاون اول رئیس‌جمهور/فیلم

تولید این ۵ قلم دارو، با یک چهارم قیمت جهانی در درمان بیماری‌های سرطان، چاقی و استخوان کاربرد دارد.
شفاانلاین»سلامت»کنستانتینو چیونگا، معاون رئیس‌جمهور زیمبابوه در مراسم رونمایی از این ۵ محصول داروی ایرانی، با ابراز تمایل کشورش به توسعه روابط تجاری به‌ویژه در زمینه سلامت و صنعت گفت: کیفیت دارو‌های ایرانی بالاست و ما از واردات این دارو‌ها به زیمبابوه استقبال می‌کنیم.
 
به گزارش شفاآنلاین وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز گفت: طرف زیمبابوه‌ای از شرکت‌های ایرانی برای تکمیل ظرفیت کارخانه‌های تولید واکسن این کشور دعوت به همکاری کرده است.
 
احمد میدری همچنین افزود: زیمبابوه دروازه صادرات دارویی ایران به سایر کشور‌های آفریقایی است از این رو صادرات به این کشور مزیت خوبی برای اقتصاد کشورمان به وجود می‌آورد.
تعداد بازدید : 0
 
پس از گفت‌و‌گو‌ها و تبادل نظر میان اعضای دو هیئت، طرفین بر گسترش همکاری‌های دوجانبه تأکید کردند و در ادامه از ۵ قلم محصول جدید شرکت "توفیق دارو" زیر مجموعه شستا با حضور احمد میدری و کنستانتینو چیونگا رونمایی شد.
 
۵ قلم محصول جدید دارویی شرکت توفیق دارو از دارو‌هایی جدید صنعت داروی جهانی هستند که دانشمندان ایرانی تولید کرده اند
 
این ۵ دارو با نام‌های تجاری سماگلوتاید، کارفیلزمیب، ایکسازومیب، ونتوکلاکس و تودابن هستند که دارو‌های تولیدی در زمینه ضد سرطانی، چاقی و استخوان کاربرد دارند. 
 
سماگلوتاید
داروی سماگلوتاید یک داروی پلی پپتیدی است که برای درمان دیابت نوع ۲ و هم چنین درمان چاقی مفرط استفاده می‌شود. 
 
بازار جهانی این ترکیب با رشد ۱۲،۸ درصدی از رقم ۲۷،۵۵ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۴ به عدد ۵۰،۳۴ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۹ پیش بینی شده است.
 
با تولید سماگلوتاید ۷ میلیون ایرانی مبتلا به دیابت و ۱۰ میلیون بیمار مبتلا به اضافه وزن میتوانند از مزایای آن برخوردار شوند.
 
کارفیلزومیب
یک داروی ضد سرطان تزریقی برای درمان سرطان پیشرفته‌ی خون از نوع عود کننده است که موفق به اخذ تاییدیه FDA شده است.
 
پیش بینی می‌شود بازار دارویی این ترکیبات با رشد ۹،۲ درصدی از عدد ۲،۰۳ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۳ به عدد ۲٫۸۹ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۸ برسد. 
 
ایکساز ومیب
ایکسازومیب اولین و تنها داروی خوراکی برای درمان سرطان پیشرفته خون است که علاوه بر سهولت مصرف، کاهش عوارض جانی را هم درمقایسه با دارو‌های دیگر به همراه دارد.
 
ونتوکلاکس
این ترکیب از دسته دارو‌های ضد سرطانی است که باعث توقف رشد سلول‌های سرطانی در بیماران مبتلا به لوسمی لنفوسیتی مزمن می‌شود.
 
از مزایای این دارو ماهیت خوراکی، کاهش عوارض جانبی و اثرات بسیار مطلوب در درمان تلفیقی با داروی دگزامتازون است. پیش بینی می‌شود بازار جهانی این دسته‌ی دارویی با نرخ رشد سالانه ۱۵ درصد به رقم ۲ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۸ برسد. 
 
تودابن (ترمیم کننده ضایعات استخوانی):
تودابن، نسل جدید پودر‌های استخوانی است که با هدف ترمیم و بازسازی ضایعات استخوانی استفاده می شود. 
 
بازار گرافت‌های پودر‌های استخوانی با نرخ رشد مرکب حدود ۷ درصد از ۳ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۴ به ۶ میلیارد دلار در سال ۲۰۳۴ خواهد رسید.
 
نظرات بینندگان