کد خبر: ۳۵۹۳۵۰
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۰ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۴ - 2025April 11

کاهش ۲۴ نفری تصادفات فوتی پایتخت در نوروز امسال

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در گزارشی از مجموعه اقدامات و فعالیت‌های عوامل پلیس در طرح نوروزی گفت: امسال تعداد کشته‌های تصادفات رانندگی در پایتخت ۲۴ نفر کاهش یافت.

شفاانلاین»عمومی»عصر پنجشنبه  رئیس جمهور به صورت سر زده از ستاد پلیس راهور تهران بزرگ بازدید کرد.

به گزارش شفاآنلاین رئیس جمهور با حضور در ستاد پلیس راهور تهران بزرگ از اقدامات و فعالیت‌های پلیس راهنمایی و رانندگی در مدیریت ترافیک پایتخت نیز بازدید کرد.

پزشکیان در بازدید از مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ به موتورسواران توصیه کرد برای سلامتی خود و اعضای خانواده‌شان حتماً از کلاه ایمنی استفاده کنند.

پزشکیان در این دیدار سرزده از اقدامات و فعالیت‌های پلیس راهور تهران بزرگ در مدیریت ترافیک نوروز ۱۴۰۴ و اجرای پویش فرهنگی نه به تصادف که منجر به کاهش تصادفات و تخلفات شهروندان و مسافران پایتخت بود، تقدیر و تشکر کرد

سردار سیدابوالفضل موسوی‌پور ضمن تقدیر و تشکر از رئیس جمهور کشورمان بابت توجه و نگاه ویژه به موضوع تخلفات و تصادفات در گزارشی مفصل از کاهش ۲۴ نفری تصادفات فوتی پایتخت در نوروز ۱۴۰۴ نسبت به مدت مشابه در سال گذشته خبر داد.

وی با تشریح اقدامات پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص استفاده موتور سواران پایتخت از کلاه ایمنی افزود: این اقدام در کاهش تلفات این کاربران ترافیکی مؤثر بوده لذا در مناسبت‌های مختلف پلیس نسبت به اهدای کلاه زندگی به موتور سواران پایتخت اقدام کرده است.

سردار موسوی‌پور همچنین به بهره‌گیری از هوش مصنوعی در مدیریت و کنترل ترافیک، وضعیت حمل و نقل عمومی پایتخت، رفع نقص دوربین‌ها در کنترل هوشمند ترافیک تهران نیز اشاره کرد.

وی همچنین بر تأمین و بهبود معیشت و وضعیت مسکن سازمانی و ملکی کارکنان پلیس راهور تهران بزرگ به عنوان یکی از مشاغل سخت و طاقت‌فرسا اما مؤثر در مدیریت شهری تاکید کرد.

برچسب ها: تصادف
نظرات بینندگان