کد خبر: ۳۵۹۲۷۹
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۸ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - 2025April 09

تاری ديد يکي از علايم بيماریهای اعصاب چشم است

بیشترین تاثیر این بیماری در افراد جوان درگیر کردن عصب بینایی چشم است که کاهش قدرت دید فرد را به دنبال دارد.

شفاانلاین»سلامت»عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: برخی از بیماری های اعصاب دارای علایم چشمی هستند که با تاری دید و کاهش قدرت بینایی، بروز می کنند.
به گزارش شفاآنلاین دکتر مصطفی سلطان سنجری در حاشیه برگزاری هجدهمین کنگره چشم پزشکی ایران در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا گفت: بیماری ام اس که یک بیماری سیستم عصبی است، بیشترین تاثیر را بر عصب بینایی چشم دارد و منجر به تاری دید می شود.
وی گفت: ام اس بیماری است که تمام قسمت های مغز و اعصاب را درگیر می کند.
بیشترین تاثیر این بیماری در افراد جوان درگیر کردن عصب بینایی چشم است که کاهش قدرت دید فرد را به دنبال دارد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه قدرت بینایی، افراد مبتلا به ام اس با درگیر شدن عصب بینایی کاهش می یابد، گفت: قدرت بینایی فرد مبتلا به ام اس در عرض چند هفته ممکن است به شدت کاهش یابد.
به گفته این متخصص ، تاری دید ناشی از بیماری های اعصاب به این صورت است که فرد نمی تواند به راحتی مطالعه کند، شفافیت دید کاسته می شود و به دنبال از بین رفتن قسمتی از میدان دید، قدرت بینایی فرد کاهش می یابد.
دکتر سنجری یادآور شد: بیشتر افرادی که دچار بیماری های اعصاب چشمی می شوند، اغلب افراد جوانی هستند که دچار التهابات شدید بینایی می شوند که این مشکل می تواند ناشی از تومورهای چشم هم باشد.
در هجدهمین کنگره سراسری چشم پزشکی ایران بطور مشخص در یک میزگرد علمی به موضوع بیماری های اعصاب چشم پرداخته می شود.
هجدهمین کنگره سراسری چشم پزشکی توسط انجمن چشم پزشکی ایران و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران از پنجم تا هفتم آذر ماه در سالن همایش های رازی تهران برپا می شود.

برچسب ها: تاری دید
نظرات بینندگان