کد خبر: ۳۵۸۶۲۰
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ - ۰۷ فروردين ۱۴۰۴ - 2025March 27

وزیر بهداشت: دولت برای جان انسان‌ها ارزش قائل است

«محمدرضا ظفرقندی» وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در نشست استانداران در سالن پیامبر وزارت کشور ضمن تشکر از مردم به خاطر حمایت از «پویش نه به تصادف»، گفت: «پویش نه به تصادف» کاریست که خیر عمومی و نفع مردم را دارد و اینگونه موضوع وفاق بروز پیدا کرده است

شفاانلاین»سلامت»وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: دولت برای جان انسان‌ها احترام و ارزش قائل است و این مهم اعتماد و سرمایه اجتماعی را ایجاد می‌کند. 

به گزارش شفاآنلاین «محمدرضا ظفرقندی» وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در نشست استانداران در سالن پیامبر وزارت کشور ضمن تشکر از مردم به خاطر حمایت از «پویش نه به تصادف»، گفت: «پویش نه به تصادف» کاریست که خیر عمومی و نفع مردم را دارد و اینگونه موضوع وفاق بروز پیدا کرده است.

وی افزود: این تلاش نشان می‌دهد که دولت برای جان انسان‌ها احترام و ارزش قائل است و این مهم اعتماد و سرمایه اجتماعی را ایجاد می‌کند.

نظرات بینندگان