کد خبر: ۳۵۷۴۹۴
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۲ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - 2025March 02

هشدار سازمان امدادونجات به کوهنوردان تهرانی

سازمان امدادونجات هلال احمر به کوهنوردان تهرانی هشدار داد که با توجه به شرایط جوی چند روز آینده از صعود به کوه خودداری کنند.

شفاانلاین»عمومی»بر اساس گزارش‌های هواشناسی و با توجه به پیش‌بینی کاهش محسوس دما و وقوع یخبندان، به تمامی کوهنوردان توصیه می‌شود که هیچ‌گونه صعودی انجام ندهند.

به گزارش شفاآنلاین از امروز تا صبح دوشنبه (۱۲ تا ۱۳ اسفندماه) دمای هوا در تهران به‌طور میانگین ۴ تا ۸ درجه سلسیوس کاهش خواهد یافت و وقوع یخبندان سطح زمین احتمال وقوع حوادث ناگوار را افزایش می‌دهد.

هواشناسی هشدار داد که صعود در این شرایط خطرناک است و ممکن است مشکلات جدی برای کوهنوردان به‌ویژه در مناطق مرتفع ایجاد شود و از کوهنوردان خواست به منظور حفظ ایمنی خود، از صعود خودداری کنید.

همچنین از تمامی کوهنوردان خواسته می‌شود که توصیه‌های هواشناسی و سازمان امداونجات جمعیت هلال احمر را جدی بگیرند، و در صورت بروز هرگونه حادثه با شماره ۱۱۲ ندای امدادونجات تماس برقرار کنند.

برچسب ها: هواشناسی
نظرات بینندگان