کد خبر: ۳۵۷۰۴۶
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - 2025February 22
در پی کشف نوعی جدید از ویروس کرونا در چین:

رشد ارزش سهام برخی واکسن‌سازان

پژوهشگران‌اعلام کردند یک نوع جدید از ویروس کرونا را در خفاش‌ها کشف کرده‌اند که با شیوه مشابه ویروس عامل کووید-۱۹ وارد سلول‌های بدن می‌شود. این ویروس در انسان‌ها دیده نشده و فقط در یک آزمایشگاه مشاهده شده است.

شفاانلاین»سلامت»پژوهشگران موسسه ویروس‌شناسی ووهان چین اعلام کردند یک نوع جدید از ویروس کرونا را در خفاش‌ها کشف کرده‌اند که با شیوه مشابه ویروس عامل کووید-۱۹ وارد سلول‌های بدن می‌شود. این ویروس در انسان‌ها دیده نشده و فقط در یک آزمایشگاه مشاهده شده است.

به گزارش شفاآنلاین:پژوهشگران‌اعلام کردند یک نوع جدید از ویروس کرونا را در خفاش‌ها کشف کرده‌اند که با شیوه مشابه ویروس عامل کووید-۱۹ وارد سلول‌های بدن می‌شود. این ویروس در انسان‌ها دیده نشده و فقط در یک آزمایشگاه مشاهده شده است.

در پی اعلام این خبر، ارزش سهام برخی شرکت‌های واکسن‌سازی، از جمله مدرنا، نوواوکس، بیوان‌تک و فایزر افزایش یافت.

موسسه ویروس‌شناسی ووهان چین به دلیل پژوهش‌هایش در زمینه ویروس کرونا شهرت دارد و بر اساس یک تئوری، همه‌گیری کرونا از آزمایشگاه این موسسه آغاز شد.

نظرات بینندگان