کد خبر: ۳۵۵۸۴۶
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۵ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - 2025January 25

قتل مادربزرگ با ۱۳ ضربه چاقو

جوانی که مادربزرگش را با ۱۳ ضربه چاقو به قتل رسانده است در بازجویی های اولیه مدعی شد او را بخاطر خدا قربانی کرده است.

شفاانلاین»حادثه»صبح ۱۷ ژانویه، پلیس واشنگتن دی‌سی از طریق یک تماس تلفنی در جریان قتل یک زن سالخورده قرار گرفت. قاتل نوه او بود که پس از جنایت، عکس‌هایی از صحنه قتل مادربزرگش گرفته و برای سایر اعضای خانواده فرستاده بود.

به گزارش شفاآنلاین:با این تماس پلیس راهی محل جنایت شد و نوه مقتول به نام کریستوفر را دستگیر کرد. او که با ۱۳ ضربه چاقو مادربزرگ خود را به قتل رسانده است به ارتکاب جنایت اعتراف کرد و گفت که او را به خاطر خدا قربانی کرده است.

کریستوفر با مادربزرگش ساندرا، که معلم ۸۳ ساله بازنشسته بود زندگی می‌کرد و به کاراگاهان به اسکیزوفرنی مبتلا است.اکنون او در بازداشت به سر می‌برد و به زودی محاکمه خواهد شد.

برچسب ها: قتل
نظرات بینندگان