در گزارش این مرکز اشاره شده که سازمان تامین اجتماعی با در اختیار داشتن 13 تا 50 درصدی حدود 30 شرکت دارویی و در اختیار داشتن بزرگترین هلدینگ دارویی کشور، بیشترین سهم را از بازار دارو در اختیار دارد.
شفا آنلاین>سلامت>مرکز پژوهشهای مجلسی با انتشار گزارشی سهم نهادهای عمومی غیردولتی را در بخش دارویی کشور بررسی کرده است.
به گزارش شفا آنلاین:در گزارش این مرکز اشاره شده که سازمان تامین اجتماعی با در اختیار داشتن 13 تا 50 درصدی حدود 30 شرکت دارویی و در اختیار داشتن بزرگترین هلدینگ دارویی کشور، بیشترین سهم را از بازار دارو در اختیار دارد.
بعد از این سازمان، بخش خصوصی دومین هلدینگ بزرگ دارویی کشور را اداره میکند که سهمی 9 درصدی از بازار داروی کشور را در دست دارد.
قابل مشاهده در دسکتاپ
قابل مشاهده در موبایل
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions settings, opens captions settings dialog
captions off, selected
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.