شفاآنلاین-مدیرکل نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از تشکیل کمیته فنی بازنگری مصرف روغن پالم در فراورده های غذایی بویژه مواد لبنی خبر داد.
  	 	به گزارش
 شفا آنلاین،«هدایت حسینی» افزود: 
این کمیته در راستای دستور صریح دکتر «سیدحسن هاشمی» وزیر بهداشت در مورد 
مصرف بیش از اندازه روغن پالم در فراورده های غذایی بویژه لبنیات تشکیل شده
 است.
وی گفت: این کمیته با هدف محدود کردن بیش از پیش استفاده از روغن پالم در فراورده های غذایی بویژه مواد لبنی تشکیل شده است.
مدیرکل
 نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ادامه 
داد: این کمیته هر هفته دو تا سه بار جلسه مستمر خواهد داشت و ماه آینده 
گزارش کاملی برای ارائه به وزیر بهداشت و اطلاع رسانی به مردم ارائه می 
کند.
حسینی یادآور شد: روز گذشته(دوشنبه) اولین جلسه این کمیته 
تشکیل شد و امیدواریم این کمیته بتواند گزارش کاملی درمورد کاهش مصرف بیش 
از اندازه روغن پالم در فراورده های غذایی و لبنی تهیه و ارائه کند.
مدیرکل
 نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو  افزود:
 این کمیته با حضور اساتید، متخصصان تغذیه و مدیران سازمان غذا و دارو با 
موضوع بازنگری مصرف روغن پالم تشکیل جلسه می دهد.
سیدحسن هاشمی وزیر
 بهداشت روز گذشته(دوشنبه) وجود بیش از اندازه روغن پالم در فراورده های 
غذایی را تایید کرد و گفت: مصرف کنندگان روغن پالم در شیر و ماست از بدترین
 نوع چربی صنعتی استفاده کرده اند، به همین دلیل بزودی اسامی آنها اعلام می
 شود.
ایرنا