حدود ۵۰۰۰ نفر به اورژانس بیمارستان های قم مراجعه کردند که از این تعداد مراجعه ۱۳۲۵ نفر بستری شدند که مربوط به بیماری های تنفسی بوده است. ۶۱۰ نفر از افرادی که بستری شده اند تا به امروز با بهبودی مرخص شده اند

شفاآنلاین>سلامت>قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی قم از مراجعه ۵۰۰۰ نفر به اورژانس ۴ بیمارستانی که در قم به کرونا اختصاص یافتهاند خبر داد.
به گزارش شفاآنلاین و به نقل از دانشگاه علوم پزشکی استان قم، علی ابرازه قائم مقام علوم پزشکی استان قم گفت: از ۳۰ بهمن ماه تاکنون حدود ۵۰۰۰ نفر به اورژانس بیمارستان های کامکار، فرقانی، امام رضا(ع)و علی ابن ابیطالب(ع) مراجعه کردند.
وی افزود: از این تعداد مراجعه ۱۳۲۵ نفر بستری شدند که مربوط به بیماری های تنفسی بوده است. ۶۱۰ نفر از افرادی که بستری شده اند تا به امروز با بهبودی مرخص شده اند.
قائم مقام دانشگه علوم پزشکی قم بیان کرد: در حال حاضر ۷۲۵ نفر در چهار مرکز درمانی فوق بستری هستند.
وی گفت: از مردم درخواست میکنم موضوع را جدی گرفته و در منازل خود حضور داشته باشند.