در این نشست دو ساعته که با حضور بیش از ۵۰ تن از مدیران مسئول روزنامهها، خبرگزاریها و برخی پایگاههای خبری برگزار شد به بیان جزئیاتی از شیوع ویروس کرونا در کشور، آخرین آمار و اطلاعات مربوطه و اقدامات انجام شده و پیش رو پرداختند

شفاآنلاین>سلامت>جلسه هماندیشی مدیران رسانههای کشور با حضور سخنگوی دولت، معاونان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با موضوع «شیوع ویروس کرونا» برگزار و مقرر شد اتاق تبادل خبر خبرنگاران حوزه سلامت در وزارت بهداشت تشکیل شود.
به گزارش شفاآنلاین و به نقل از روابط عمومی معاونت امور مطبوعاتی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در این نشست دو ساعته که با حضور بیش از ۵۰ تن از مدیران مسئول روزنامهها، خبرگزاریها و برخی پایگاههای خبری برگزار شد، ربیعی (سخنگوی دولت)، حریرچی (قائم مقام وزیر بهداشت) و جهانپور (سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) حضورداشتند.
در این نشست با تاکید بر افزایش مهارت خبرنگاران حوزه سلامت <Health> با برگزاری کارگاههای آموزشی توسط معاونت مطبوعاتی و دفتر مطالعات و برنامهریزی رسانهها، مقرر شد اتاق فکر خبرنگاران در وزارت بهداشت تشکیل تا ضمن پاسخگویی به سوالات و شبهات، روند اطلاعرسانی دقیق و صحیح «بهداشت و درمان» محقق شود.
بر اساس این گزارش، شرح اقدامات پیشگیرانه در هفتههای گذشته، آخرین وضعیت شیوع ویروس در شهرهای مطرح شده در اخبار، اقدامات اورژانسی و زیرساختی در این شهرها، آماده باش کامل وزارت بهداشت و تمامی دانشگاههای مرتبط در تهران و سراسر کشور، هماهنگی برای توزیع اقلام مورد نیاز به میزان لازم و بیش از حد نیاز جهت جلوگیری از سوداگری، آمادگی کامل از نظر تجهیزات مورد نیاز این ویروس و تامین موارد مورد درخواست به میزان کافی، تولید داروهای تقویتی در کارخانههای داروسازی، انتشار پروتکلهای رعایت ایمنی و پیشگیری برای مجموعههای مختلف کشوری و ... از جمله موارد مطرح شده در این نشست بود.
در این جلسه که مدیران رسانهها سوالات و شبهات خود را مطرح و پاسخ آن را دریافت کردند، با تاکید بر اینکه جای نگرانی برای کنترل این ویروس در کشور وجود ندارد، بر این نکات رسانهای تاکید شد: مرجع رسمی انتشار اخبار مرتبط، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است و انتشار و بازنشر اخبار و مطالب مرتبط با چهرهها و برخی دستگاههای غیرتخصصی، روند اطلاعرسانی و آرامش روانی مردم را مخدوش میکند.
آمار تلفات این ویروس در بدترین شرایط، حداکثر ۱,۵ تا ۳ درصد مبتلایان است و بیشتر برای افرادی که دارای بیماریهای خاص هستند، خطرناک است. روند کنترل و بهبود افراد مبتلا در کشور رضایتبخش و تحت کنترل است و تجربه ویروسهای خطرناکتری که در کشور تجربه شده مانند ویروس H۱N۱ نشان میدهد این بیماری قابل کنترل است و جای نگرانی برای مردم وجود ندارد اگرچه با توجه به سرعت انتشار این ویروس، همه باید نکات بهداشتی را رعایت کنند.