شفا آنلاين-به گفته یک متخصص پوست، مو و زیبایی، خوردن مداوم برخی از میوهها به دلیل وجود ویتامینهای خانواده B و همچنین آنتیاکسیدان نسبتاً بالایی که در آنها هست، میتواند به جلوگیری از سفیدی مو کمک کند.
  	 	به گزارش 
شفا آنلاين،محمد رضوانی گفت: سفیدی زودرس مو در سفیدپوستان قبل از سن 20 سال و در 
سیاهپوستان زیر 30سالگی است . این متخصص پوست و مو افزود: سلولهای 
رنگدانهساز مو عمر کوتاهتری نسبت به سلولهای ساختمانساز مو دارند، به
 همین دلیل افراد با افزایش سن علیرغم اینکه موی زندهای دارند و موهایشان
 رشد میکند رنگ موهایشان به سمت سفیدی میرود یعنی عمر سلول رنگدانهساز 
موجود در جوانههای رشد مو تمام شده است و در نتیجه موهای فرد دیگر رنگ 
دانه ندارند و سفید هستند.
وی اضافه کرد: افسردگی و رشد سفیدی مو با
 هم در ارتباط است و میتواند روند سفیدی مو را تشدید کند و کسی که گرفتاری
 و مشغلهی کاری دارد بعد از مدتی موهایش تا حدودی رو به سفیدی میرود. 
نکته دیگر در رابطه با تغذیه است همینطور وجود ویتامینهای خانوادهی B و میوه های قرمز مانند انار، انگور و خرمالو و تمشک و گریپفروت و ... که از آنتیاکسیدان 
خوبی برخوردار هستند میتوانند به جلوگیری از سفیدی مو کمک کنند.