کد خبر: ۲۳۳۲۱۱
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۰ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۸ - 2019May 28

این مواد غذایی بیشترین میزان نمک را به سبد غذایی ایرانی‌ها وارد می‌کند

حدود ۵۳ درصد از نمک دریافتی روزانه سبد غذایی ایرانی‌ها از طریق نمک افزوده شده به غذا و ۱۲.۵ درصد از طریق نان، ۵.۳ درصد از طریق پنیر و ۴.۷ درصد از طریق دوغ، وارد سبد غذایی روزانه در کشور می‌شود
شفا آنلاین>سلامت>رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور گفت: نان، پنیر و دوغ بیشترین مقدار نمک را به سبد غذایی ایرانی‌ها وارد می‌کنند.

به گزارش شفا آنلاین، دکتر هدایت حسینی به مناسبت پویش ملی کنترل فشار خون در کشور اعلام کرد: مطالعات انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در خصوص عوامل غذایی موثر بر افزایش فشارخون(blood pressure) ناشی از دریافت نمک نشان می‌دهد نان، پنیر و دوغ بیشترین سهم در دریافت نمک نهفته از طریق مواد غذایی را در سبد غذایی ایرانی‌ها دارند.

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور افزود: حدود ۵۳ درصد از نمک دریافتی روزانه سبد غذایی ایرانی‌ها از طریق نمک افزوده شده به غذا و ۱۲.۵ درصد از طریق نان، ۵.۳ درصد از طریق پنیر و ۴.۷ درصد از طریق دوغ، وارد سبد غذایی روزانه در کشور می‌شود.

بنابر اعلام وبدا، دکتر حسینی در پایان گفت: با توجه به آنکه سرانه مصرف نمک طعام روزانه دریافتی در ایران بیش از دو برابر مقدار توصیه شده توسط مراجع علمی بین‌المللی است؛ به منظور پیشگیری و کنترل پر فشاری خون توصیه می‌شود از افزودن نمک به غذا از طریق نمکدان در منزل پرهیز شود و تا حد امکان از محصولات لبنی و نان کم نمک استفاده شود.
نظرات بینندگان