بسیج دندانپزشکان عمومی برای خدمت رسانی به سیل زدگان
در صورت تعیین مراکز درمان دندانپزشکی در مناطق سیل زده، دندانپزشکان عمومی آمادگی دارند تا به صورت رایگان خدمات دندانپزشکی به هموطنان آسیب دیده از سیل ارائه کنند
شفاآنلاین>سلامت> رئیس انجمن دندانپزشکان عمومی ایران، از بسیج دندانپزشکان برای خدمت رسانی به هموطنان سیل زده خبر داد.
به گزارش شفاآنلاین، باقر شهنی زاده، در آستانه روز دندانپزشک، گفت: در صورت تعیین مراکز درمان دندانپزشکی در مناطق سیل زده، دندانپزشکان عمومی آمادگی دارند تا به صورت رایگان خدمات دندانپزشکی به هموطنان آسیب دیده از سیل ارائه کنند.
وی افزود: با هماهنگی اتحادیه صنف تجهیزات دندانپزشکی تجهیزات مورد نیاز نیز با همکاری اتحادیه و یا از محل تأمین کمک مالی یا با حداقل هزینه برای آسیب دیدگان از سیل تأمین خواهد شد.
شهنی زاده اضافه کرد: اگر هزینههای اندکی نیز برای تجهیزات دریافت شود از محل کمکهای مالی دندانپزشکان تأمین خواهد شد.
این دندانپزشک(Dentist) اهوازی، گفت: تمام دفاتر انجمن دنداپزشکان عمومی کشور آماده جمع آوری کمکهای نقدی و غیر نقدی هموطنان و اعضاست.
رئیس انجمن دندانپزشکان عمومی ایران، افزود: با هماهنگی وزارت کشور و جمعیت هلال احمر و همچنین کمیته امداد امام خمینی (ره) کمکهای جمع آوری شده شامل تجهیزات دندانپزشکی، کمکهای نقدی و غیر نقدی به صورت منسجم برای خدمت رسانی به هموطنان آسیب دیده از سیل اختصاص خواهد یافت و جهت توزیع ارسال خواهد شد.
شهنی زاده ادامه داد: انجمن دندانپزشکان(Dentists) عمومی کشور ۳۰ دفتر فعال در استانهای مختلف دارد و اگر در استانی دفتر فعال نباشد همه اعضا به صورت داوطلبانه برای جمع آوری کمک در آن استان همکاری خواهند کرد.
وی در پایان گفت: بر اساس مصوبه هئیت وزیران در سال ۱۳۶۰ روز ۲۳ فروردین روز دندانپزشک نامگذاری شده است.