کد خبر: ۲۲۱۴۵۲
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۷ - 2019January 26

کاهش هزینه‌های کمرشکن درمان

در سال ۵۷، از هر هزار تولد زنده، ۱۳۰ نوزاد، قبل از یک ماهگی فوت می‌کردند، ۱۲۰ کودک از هر هزار کودک به یک سالگی نمی‌رسیدند و ۱۵۷ کودک هم به پنج سالگی نمی‌رسیدند
شفاآنلاین>سلامت> سرپرست وزارت بهداشت با تاکید بر ضرورت توجه همه سازمان‌های مرتبط با نظام‌سلامت به کنترل و پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر گفت: در راستای طرح تحول سلامت هزینه‌های کمر شکن درمان کاهش یافت، داروهای بیماری‌های صعب‌العلاج تأمین شد و در راستای توسعه زیرساخت‌های درمانی گام برداشته شد.

به گزارش شفاآنلاین، دکتر سعید نمکی در همایش بزرگ مردمی کنترل و پیشگیری از سرطان با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی در ۴۰ سال گذشته، گفت: در سال ۵۷، از هر هزار تولد زنده، ۱۳۰ نوزاد، قبل از یک ماهگی فوت می‌کردند، ۱۲۰ کودک از هر هزار کودک به یک سالگی نمی‌رسیدند و ۱۵۷ کودک هم به پنج سالگی نمی‌رسیدند.

سرپرست وزارت بهداشت افزود: در ۴۰ سال گذشته از هر ۱۰۰ هزار زایمان، حداقل حدود ۲۴۵ زن از عوارض بارداری و زایمان تلف می‌شدند.

نمکی تعداد پزشکان شاغل در ۴۰ سال گذشته را ۱۴ هزار و ۷۰۰ پزشک خواند و گفت: در ۴۰ سال گذشته، پوشش واکسیناسیون در کشور حدود ۳۰ درصد بوده است و امروز به برکت انقلاب اسلامی و فعالیت‌های بزرگان سلامت به ۱۴۰ هزار پزشک که پاسخگوی تمام مشکلات نظام ارائه خدمات سلامت هستند، رسیده است.

سرپرست وزارت بهداشت افزود: در حال حاضر به پوشش صد در صدی واکسیناسیون در کل کشور رسیده‌ایم و میزان مرگ و میر ناشی از عوارض زایمان و بارداری به ۱۹ در ۱۰۰ هزار و مرگ و میر کودک زیر یکسال حداکثر به ۱۳ در هر هزار تولد کاهش یافته است.

نمکی در ادامه به بیماری‌های غیرواگیر و شیوع آنها در جهان اشاره کرد و گفت: سرطان‌ها، حوادث جاده‌ای، بیماری‌های قلبی و عروقی، فشار خون و دیابت از مهم‌ترین عوامل مرگ و میر است.

وی با اشاره به کاهش چشمگیر ابتلاء به بیماری‌های واگیر و پیشگیری(prevention)، کنترل و حذف این بیماری‌ها، گفت: خوشبختانه توانستیم با پوشش واکسیناسیون در کشور، بیماری‌های واگیر را حذف و کنترل کنیم و از بروز آنها پیشگیری کنیم.

نمکی با تاکید بر ضرورت توجه همه سازمان‌های مرتبط با نظام سلامت به کنترل و پیشگیری از ابتلاء به بیماری‌های غیرواگیر گفت: در راستای طرح تحول سلامت، هزینه‌های کمر شکن درمان کاهش یافت، داروهای بیماری‌های صعب العلاج تأمین شد و در راستای توسعه زیرساخت‌های درمانی گام برداشته شد.

سرپرست وزارت بهداشت ادامه داد: آموزش سبک زندگی صحیح و تغییر شیوه زندگی در کاهش ابتلاء به بیماری‌های (Diseases)غیرواگیر مؤثر است و بدون تغییر شیوه زندگی ما نمی‌توانیم در برابر بیماری‌هایی مثل سرطان مقاومت کنیم؛ چرا که بدون مشارکت مردم و خیرین حوزه سلامت مقابله با بیماری سرطان و درمان بیماران‌سرطانی کار مشکلی است.

نمکی با اشاره به همکاری و کمک‌های سازمان‌های مردم نهاد در کاهش آلام بیماران سرطانی، افزود: به عنوان سرباز کوچک نظام‌سلامت، دست خیرین و بزرگ‌مردان و زنان حوزه سلامت را میبوسم و پیمان می‌بندیم که در کنار شما جز خدمت به مردم و حرکت در راستای سلامت گام برنداریم.
نظرات بینندگان