وقتی پوست نارنگی رو میگیرید ی لایه سفید زیرش هست که اکثر مردم اونم جدا میکنن بهتره اینکارو نکنید چون همون سفیدی سرشار از ویتامینه، به هضم غذا کمک میکنه و تقویت کننده معده ست

شفاآنلاین>
سلامت> لایه سفید نارنگی پرتقال و پره های سفید بر اساس باورهای غلط مردم دور ریخته میشود حال اینکه هیچ مواد غذایی طبیعی بدون ویتامین نیست و این از جمله آنهاست همین سفیدی سرشار از ویتامین هست.
به گزارش
شفاآنلاین: وقتی پوست نارنگی رو میگیرید ی لایه سفید زیرش هست که اکثر مردم اونم جدا میکنن بهتره اینکارو نکنید چون همون سفیدی سرشار از ویتامینه، به هضم غذا کمک میکنه و تقویت کننده معده ست
لایه سفید نارنگی پرتقال , خواص لایه سفید نارنگی ,خواص لایه سفید نارنگی و پرتقال, خواص و تاثیرپره های سفید نارنگی ,فواید لایه سفید پرتقال, پوست پرتقال
برای استفاده بهتر از مواد غذایی پرتقال، پوست زرد آن را بگیرید و پوست سفید و پره های داخل آن را بخورید زیرا در پوست سفید آن مواد معدنی زیادی وجود دارد که اثر اسیدی پرتقال را خنثی می کند.لایه سفید نارنگی پرتقالاستادیار گروه باغبانی و مدرس گیاهان دارویی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: آب پرتقال هر اندازه که سردتر باشد و در یخچال نگهداری شود، ویتامین ث آن بیشتر حفظ میشود.
جاوید عمارت پرداز منطقه آذربایجان شرقی، افزود: برای استفاده بیشتر از مواد غذای پرتقال بهتر است که پوست زردرنگ آن را بگیرید و با پوست سفید و پرههای داخل آن بخورید، زیرا در پوست سفید آن مواد معدنی زیادی وجود دارد که اثر اسید موجود در پرتقال را خنثی میکند.
وی تشریح کرد: لازم است بدانید که یک لیوان آب پرتقال، دارای ۱۲۰ میلیگرم ویتامین ث یعنی دو برابر مقدار توصیه شده در روز است و علاوه بر آن دارای مقادیری کلسیم، پتاسیم، نیاسین و اسید فولیک است.
عمارت پرداز ادامه داد: پرتقال گرچه اسیدی است، ولی شرایطی قلیایی در بدن پدیدار شده و برای افرادی که گوشت زیاد مصرف می کنند و بدنشان اسیدی شده، مفید است.
استاد گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز از جوشانده برگهای پرتقال گفت و یادآور شد: جوشانده برگهای پرتقال برای شست و شوی وَرمها و کاهش درد مفید میدانند.
وی با اشاره به کاهش کلسترول خون با مصرف پست سفید پرتقال افزود: پوست سفید پرتقال و ورقههای نازک بین قسمتهای داخل پرتقال بهترین دارو برای کاهش کلسترول خون است.
عمارت پرداز با اشاره به مزایای استفاده از پرتقال و پیشگیری از سرطان تاکید کرد: مصرف زیاد پرتقال و لایه سفید نارنگی پرتقال علاوه بر پیشگیری از سرطان معده در پیشگیری از انواع دیگر سرطانها نیز مؤثر خواهد بود.
لایه سفید نارنگی پرتقال , خوا لایه سفید نارنگی ,خواص لایه سفید نارنگی و پرتقال, خواص و تاثیرپره های سفید نارنگی ,فواید لایه سفید پرتقال, پوست پرتقال
پوست پرتقال چه فوایدی دارد؟
کمک به کاهش وزن:
کالری کم و فیبر بالای که پوست پرتقال و لایه سفید نارنگی پرتقال دارد به کاهش وزن کمک میکند.
پوست پرتقال را چگونه بخوریم؟
همانطور که می دانید پوست پرتقال مزه تلخی دارد ، نمی توان آن را به تنهایی مصرف کرد، ولی می توان از روشهایی استفاده کرد که تلخی آن را کاهش داده و قابل خوردن شود. می توان با استفاده از کمی شکر و یا عسل آن را شیرین کرده و مصرف کرد.
همچنین استفاده کردن رنده پوست پرتقال در برخی از غذاها و یا نوشیدنیها می باشد می توان رنده پوست پرتقال را در انواع سس سالاد و یا برخی دم کرده های گیاهی، قهوه و یا در تهیه برخی دسرها و کیک ها استفاده کرد هم چنین می توان از پوست پرتقال خلال شده در برخی غذاها استفاده نمود و یا می توان با پوست پرتقال مربا تهیه کرد و آن را مصرف کرد. ایران پاتوق