کد خبر: ۲۰۹۱۸۷
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۰ - ۰۱ مهر ۱۳۹۷ - 2018September 23

چند درصد سرطان‌ها بر اثر آلودگی مواد غذایی است؟

حدود 60 درصد سرطان‌ها بر اثر آلودگی مواد غذایی بوده که قسمت اعظم آن مربوط به مرغ آلوده است.

‌شفا آنلاین>سلامت>یک داروساز گفت: 60 درصد سرطان‌ها بر اثر آلودگی مواد غذایی است.‌علی صالح‌نیا اظهار کرد: بیشترین آمار بیماری‌ها مربوط به امراض قلبی و سرطان‌ها هستند.

به گزارش شفا آنلاین:وی اضافه کرد: حدود 60 درصد سرطان‌ها بر اثر آلودگی مواد غذایی<Food contamination> بوده که قسمت اعظم آن مربوط به مرغ آلوده است.

صالح‌نیا ادامه داد: در مرغداری‌ها، پرنده به میکروب آلوده و سپس غیراصولی به آن آنتی‌بیوتیک داده می‌شود که به شکل پسماند در بدن این موجود باقی خواهد ماند.

این داروساز تصریح کرد: این پسماندها بعداً در بدن انسان باعث بیماری می‌شود.

وی گفت: اگر به جیره غذایی مرغ مرزه اضافه شود از ایجاد عفونت در بدن آن جلوگیری شده و مانع استفاده از آنتی‌بیوتیک‌ها و مواد شیمیایی می‌شود.

صالح‌نیا بیان کرد: برای هر قطعه جوجه 200 گرم مرزه نیاز است که وارد رژیم غذایی آن کنیم تا ضمن آلوده نشدن، همزمان محرک رشد نیز باشد.
نظرات بینندگان