کد خبر: ۱۶۱۱۲۱
تاریخ انتشار: ۰۳:۵۹ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ - 2017August 02

این املت را با نان نخورید!

املت پنیر یک املت خوشمزه ولی فوق‌العاده سنگین است که شاید از کله پاچه هم سنگین تر باشد. پس پیشنهاد میشود که با نان میل نشود.
 شفا آنلاین: املت پنیر یک املت خوشمزه ولی فوق‌العاده سنگین است که شاید از کله پاچه هم سنگین تر باشد. پس پیشنهاد میشود که با نان میل نشود.
 
مواد لازم:

  •     تخم‌مرغ    ۴ عدد
  •     خامه       ۱ ق غ
  •     پنیر گودا    ۷۰ گرم
  •     کره         ۲۰ گرم
  •     نمک و فلفل
 
 

1. ابتدا تخم‌مرغ‌ها رو با خامه و نمک و فلفل همزده، سپس نیمی از پنیر رو داخلش ریخته و هم می‌زنیم
 
2. بعد نیمی از کره رو داخل تابه آب کرده و یک ملاقه از مواد رو زمانی‌که کره داغ شد، داخل تابه ریخته و می‌چرخانیم؛ تا مواد یکسان همه جا پخش شود.
 
 
 
3. زمانی‌که کره آب میشه خیلی حواس‌تون باشه که نسوزه حتماً شعله کم باشه و می‌تونید کمی روغن زیتون هم قاطیش کنید که جلوی سوختن کره رو می‌گیره. کمی که تخم‌مرغ بسته شد و خودش رو گرفت، مابقی پنیر رو در وسط املت یا روی یه نیمه از املت ریخته و دو لبه املت رو روی هم میاریم.
 
3. یک طرف املت رو سرخ کرده، سپس طرف دیگر رو و مابقی مواد رو به همین روال درست می‌کنیم.
برچسب ها: املت نان پنیر گودا
نظرات بینندگان