کد خبر: ۱۶۰۴۷۹
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۰ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۶ - 2017July 26

خوردن بستنی سنتی ابتلا به تب مالت را افزایش می دهد

بستنی سنتی یکی از مهم ترین فرآورده‌های لبنی است که می‌تواند سبب بروز بیماری تب مالت شود.
شفا آنلاین>سلامت>عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌ شمالی گفت: مصرف بستنی(Ice cream) سنتی احتمال ابتلا به تب مالت را افزایش می‌دهد.

به گزارش شفا آنلاین،سید احمد هاشمی اظهار کرد: بستنی سنتی یکی از مهم ترین فرآورده‌های لبنی است که می‌تواند سبب بروز بیماری تب مالت شود.

وی افزود: به دلیل استفاده از شیرهای غیر پاستوریزه در تهیه این نوع بستنی، احتیاط در مصرف بستنی سنتی لازم و ضروری به نظر می‌رسد.

هاشمی عنوان کرد: عامل بیماری تب مالت(Malta fever) می تواند از طریق دستگاه گوارش، تنفس و همچنین از راه جلدی به بدن انسان وارد می‌شود.

وی گفت: مصرف شیرخام و فرآورده های لبنی آلوده به ویژه پنیر تازه، بستنی سنتی و خامه و تماس مستقیم با بافت های آلوده و یا تماس با پوست و مواد دفعی دام های مبتلا، از راه های عمده انتقال بروسلوز یا تب مالت است.

هاشمی خاطرنشان کرد: تنفس گرد و غبار موجود در هوای طویله و اصطبل دام ها و یا آزمایشگاه ها نیز از دیگر راه های انتقال تب مالت به شمار می رود.
نظرات بینندگان